Friday, 9 March 2018

Tempahan Kuih & Biskut Raya 2018 dan Doorgift by Qiya Kitchen untuk Pelbagai Majlis

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hai korang,

Ada ke yang da mula fikirkan persiapan untuk hari raya puasa? Hari ni da masuk hari ke-9 bulan Mac... bulan Mei da mula berpuasa... sekejap je kan? Pastu raya plak...


Kuih raya, biskut raya, senarai harga biskut raya 2018, doorgift, goodies, pakej pertunangan, pakej perkahwinan, doorgift aqiqah, doorgift sambutan hari jadi, biskut oat coklat, oat chocolate cookies, qiya kitchen,


Banyak yang nak kena prepare untuk menyambut Aidilfitri ni. Baju raya, angpau raya, kuih raya...macam-macam kan...maklumlah Aidilfitri kan sekali je setahun...mesti la kalau boleh nak sambut hari raya dengan rasa meriah gitu...


Kuih raya, biskut raya, senarai harga biskut raya 2018, doorgift, goodies, pakej pertunangan, pakej perkahwinan, doorgift aqiqah, doorgift sambutan hari jadi, biskut oat coklat, oat chocolate cookies, qiya kitchen,


Hari ni dengan rasminya Qiya da mula OPEN ORDER pelbagai jenis kuih raya bagi pihak @qiyakitchen sehingga 30 April 2018 khas untuk Hari Raya Puasa tahun ini dan juga doorgift untuk pelbagai majlis.

Buat masa ini Qiya ambil order untuk beberapa items sahaja tau. Antaranya ialah:-

1. Oat Chocolate Cookies
RM18.00 (45-50pcs @ +/-300g)

2. Popia Simpul @ Gulung 
RM25.00 (500g)
RM45.00 (1kg)

Dari semasa ke semasa Qiya akan update senarai kuih raya ni. 

Kalau korang nak jadikan sebagai DOORGIFT untuk pelbagai majlis pun boleh...contohnya:-

๐Ÿ‘ฐ Majlis Pertunangan / Perkahwinan
๐Ÿ‘ถ Majlis Aqiqah/ Cukur Jambul / Berkhatan
๐Ÿ’ƒ Birthday Party
๐Ÿ‘ช Majlis Doa Selamat

dan sebagainya...

Harga Doorgift

1. Cookies - RM1.50/pax @ RM2.50/jar
2. Popcorn - RM1.00/pax @RM1.50/pax
3. Popia simpul - RM1.00/pax


Kuih raya, biskut raya, senarai harga biskut raya 2018, doorgift, goodies, pakej pertunangan, pakej perkahwinan, doorgift aqiqah, doorgift sambutan hari jadi, popcorn doorgifts, qiya kitchen,
Popcorn Doorgit - RM1.00


Popcorn Doorgift - RM1.50


Tempahan perlu dibuat sekurang-kurangnya 1 minggu sebelum majlis berlangsung.

Kalau korang cari kat Facebook dan Instagram boleh gunakan hashtag-hashtag macam kat bawah ni.

#qiyakitchen 
#qiyacookies  
#qiyakitchencookies #SekaliRasaPayahNakBerhenti 

Ataupun korang boleh direct ke social media berikut:-

Facebook page: Qiya Kitchen
Instagram: @qiyakitchen

Selain itu juga, kalau ada surirumah, student atau sapa-sapa je yang nak cari duit lebih boleh jadi DROPSHIP untuk produk makanan dari keluaran Qiya Kitchen ni tau.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:-
QIYA - 0122668424 (CALL/SMS/WHATSAPP) 

Notes:-
~ Harga tidak termasuk kos pos
~ Penghantaran boleh diurus ke seluruh Malaysia
~ COD area Klang, Shah Alam, Putrajaya, UiTM Shah Alam, dan sekitar Lembah Klang.

4 comments:

  1. murah harga tu qiya.... bestnya tgk cookies... sesuai sgt jdkan goodies...

    ReplyDelete
  2. wahh, kuih untuk raya dahh muncul.. hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhh
    semoga dapat banyak tempahan :)

    ReplyDelete