Followers

Saturday, 10 February 2018

Senarai Harga Serunding & Popia Mini 2018 by Qiya Kitchen

Senarai Harga Serunding & Popia Mini 2018 by Qiya Kitchen


Serunding adalah suatu juadah yang sangat sinonim dengan sambutan hari raya yang mana serunding ini dijadikan sebagai inti kudapan tradisional iaitu popia mini sama ada dalam bentuk simpulan atau gulung dan ianya juga dijadikan sebagai inti kuih karipap mini.


serunding, inti popia mini, inti karipap mini, serunding ikan, serunding bilis, serunding daging, serunding bilis halia, popia frozen, popia sejuk beku, chicken floss, kuih raya, Qiya Kitchen, Qiya Saad,


Selain dijadikan sebagai inti popia mini dan karipap mini serunding juga sesuai dihidang bersama nasi putih dan juga ketupat palas (makanan orang Utara).


serunding, inti popia mini, inti karipap mini, serunding ikan, serunding bilis, serunding daging, serunding bilis halia, popia frozen, popia sejuk beku, chicken floss, kuih raya, Qiya Kitchen, Qiya Saad,


Serunding ini juga sesuai dimakan dengan nasi putih ketika bersahur tambahan pula jika terlewat bangun sahur dan tak sempat untuk menyediakan sebarang lauk.


serunding, inti popia mini, inti karipap mini, serunding ikan, serunding bilis, serunding daging, serunding bilis halia, popia frozen, popia sejuk beku, chicken floss, kuih raya, Qiya Kitchen, Qiya Saad,


Serunding yang dimasak dengan sempurna kebiasaannya tahan lama sehingga 6 bulan. Jadi memang tak ada masalah kalau nak jadikan serunding ini sebagai stok makanan yang wajib ada dalam peti sejuk.

Antara serunding yang terdapat dipasaran adalah serunding ayam, serunding daging, serunding ikan, serunding bilis, serunding bilis halia dan sebagainya.


serunding, inti popia mini, inti karipap mini, serunding ikan, serunding bilis, serunding daging, serunding bilis halia, popia frozen, popia sejuk beku, chicken floss, kuih raya, Qiya Kitchen, Qiya Saad,


Alhamdulillah, hari ni Qiya dapat mengeluarkan senarai penuh harga serunding & popia mini (simpul dan gulung) bagi pihak Qiya Kitchen.

Harga yang dinyatakan di bawah ni berkuatkuasa pada 7hb Febuari 2018 dan sebarang perubahan harga bergantung kepada perubahan harga bahan mentah dari semasa ke semasa.

1. Serunding Ayam

100g = RM10.00
200g = RM18.00
500g = RM40.00
1kg = RM78

2. Serunding Daging

100g = RM10.00
200g = RM18.00
500g = RM40.00
1kg = RM78


serunding, inti popia mini, inti karipap mini, serunding ikan, serunding bilis, serunding daging, serunding bilis halia, popia frozen, popia sejuk beku, chicken floss, kuih raya, Qiya Kitchen, Qiya Saad,


3. Serunding Ikan

100g = RM8.00
200g = RM15.00
500g = RM35.00
1kg = RM60.00


4. Serunding Bilis Halia

100g = RM9.00
200g = RM16.00
500g = RM38.00
1kg = RM68.00


serunding, inti popia mini, inti karipap mini, serunding ikan, serunding bilis, serunding daging, serunding bilis halia, popia frozen, popia sejuk beku, chicken floss, kuih raya Qiya Kitchen, Qiya Saad,



5. Serunding Bilis

100g = RM10.00
200g = RM18.00
500g = RM45.00
1kg = RM80.00

6. Popia Simpul & Gulung

500g = RM25.00
1kg = RM45.00

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:-
QIYA - 0122668424 (CALL/SMS/WHATSAPP)
Instagram: @qiyakitchen

~ Harga tidak termasuk kos pos
~ Penghantaran boleh diurus ke seluruh Malaysia
~ COD area Klang, Shah Alam, Putrajaya, UiTM Shah Alam, dan sekitar Lembah Klang.


serunding, inti popia mini, inti karipap mini, serunding ikan, serunding bilis, serunding daging, serunding bilis halia, popia frozen, popia sejuk beku, chicken floss, kuih raya, Qiya Kitchen, Qiya Saad,


CAJ PENGHANTARAN SEMENANJUNG (Sabah & Sarawak)

1 kg : RM10 (Sabah & Sarawak RM15)
2 kg : RM12 (SS RM20)
3 kg : RM15 (SS RM30)
4 kg : RM18 (SS RM40)
5 kg : RM20 (SS RM50)

Kadar caj penghantaran tertakluk kepada perubahan dari semasa ke semasa. Kami menggunakan perkhidmatan kurier Skynet, Pos Laju, Pos Ekspres, Borneo Cargo dan KTMD.


serunding, inti popia mini, inti karipap mini, serunding ikan, serunding bilis, serunding daging, serunding bilis halia, popia frozen, popia sejuk beku, chicken floss, kuih raya, Qiya Kitchen, Qiya Saad,


Jadilah sebahagian daripada pengedar atau wakil penjual Qiya Kitchen untuk mendapat serunding pada Harga Pengedar atau Harga Borong yang lebih murah dan menjimatkan.

2 comments:

  1. dah lama tak makan serunding ni. Selamat berbisnes qiya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa dekat-dekat nak puasa baru ada orang jual serunding kan... tapi sekarang ni boleh order bila-bila je 😊 Thanks dear

      Delete