Followers

Thursday, 21 December 2017

Jana Pendapatan Sampingan Secara Online dengan Affiliate AdHance by Ajobthing

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebagai pengguna Internet, Qiya yakin ramai yang da sedia maklum dengan adanya pelbagai peluang pekerjaan secara part time yang ditawarkan melalui atas talian mampu memberikan pendapatan yang lumayan setiap bulan kepada sesiapa yang rajin dan bijak mencari peluang termasuklah peluang untuk Jana Pendapatan Sampingan Secara Online dengan Affiliate AdHance by Ajobthing ni.



AdHance by Ajobthing, Affiliate, Jana Income Online, jana pendapatan sampingan, kerja Part time, jawatan kosong, cara jana pendapatan dari rumah, kerja part time untuk student dan suri rumah, buat duit secara online,


Kalau kita taip kata kunci atau keyword 'jana pendapatan secara online dari rumah', 'buat duit online', 'online part time job' atau 'home based business' dan sebagainya kita pasti akan terjumpa pelbagai peluang yang menawarkan pelbagai kerja yang boleh dilakukan hanya dari rumah atau di mana-mana sahaja selagi kita mempunyai capaian Internet yang berterusan.



AdHance by Ajobthing, Affiliate, Jana Income Online, jana pendapatan sampingan, kerja Part time, jawatan kosong, cara jana pendapatan dari rumah, kerja part time untuk student dan suri rumah, buat duit secara online,



Secara jujurnya Qiya memang suka taip keywords yang berkaitan dengan cara-cara untuk menjana pendapatan secara online sejak tahun 2006 lagi ketika tu Qiya baru je melanjutkan pelajaran ke peringkat Diploma dan dengan adanya capaian Internet yang berterusan dekat Library UiTM Jengka ianya memang memudahkan pencarian maklumat sama ada dari search engine Yahoo atau Google.

Dari sini lah Qiya mengenali Jutawan Internet Dr Irfan Khairi, Multi Level Marketing (MLM), Affiliate Marketing, FB Ads, Google Adwords, Google AdSense, dan pelbagai teknik pemasaran online yang terbukti mampu menjana pendapatan yang lumayan dan salah satunya adalah menerusi sebuah blog peribadi.

So, hari ni Qiya nak bercerita secara ringkas tentang satu lagi peluang untuk Jana Pendapatan Sampingan Secara Online dengan Affiliate AdHance by Ajobthing yang Qiya baca dari Blog saudara Sabree Hussin yang mana blog beliau adalah salah satu blog favourite Qiya sebab beliau ni tersangat rajin berkongsi tentang macam-macam peluang buat duit sampingan ataupun lubuk duit digital terutamanya melalui pemasaran AFFILIATE atau affiliate marketing.

Selain tu ramai lagi affiliate marketers yang hebat-hebat dalam Malaysia ni antaranya Prof Hariz, Zeo Unic, Hasrul Hassan, Anuar Marsib dan ramai lagi tapi Qiya belum sempat cari maklumat yang lebih terperinci.



AdHance by Ajobthing, Affiliate, Jana Income Online, jana pendapatan sampingan, kerja Part time, jawatan kosong, cara jana pendapatan dari rumah, kerja part time untuk student dan suri rumah, buat duit secara online,




Sejak seminggu lebih Qiya join dan aktif mempromosikan part time job yang ditawarkan oleh Affiliate AdHance ni hanya RM4.80 yang terjana daripada 10 pemohon kerja dan 6 orang ahli affiliate yang mendaftar akaun affiliate AdHance mereka melalui LINK AFFILIATE ADHANCE Qiya.

Sebenarnya pendapatan melalui Affiliate AdHance ni memang sikit sangat-sangat, cuma RM0.15, RM0.30, RM0.45, RM0.60, dan RM0.75 untuk Tier 15 - Tier 75 bagi satu permohonan jawatan kosong dan RM0.10 untuk New Members Signup. 



AdHance by Ajobthing, Affiliate, Jana Income Online, jana pendapatan sampingan, kerja Part time, jawatan kosong, cara jana pendapatan dari rumah, kerja part time untuk student dan suri rumah, buat duit secara online,



Sikit kan? 

Tapi jangan tak percaya ada ahli affiliate yang berjaya menjana pendapatan sehingga RM21,380.57 setakat hari ni sepanjang beliau berkongsi pelbagai peluang pekerjaan untuk seluruh rakyat Malaysia disamping mempromosikan affiliate AdHance by Ajobthing.



AdHance by Ajobthing, Affiliate, Jana Income Online, jana pendapatan sampingan, kerja Part time, jawatan kosong, cara jana pendapatan dari rumah, kerja part time untuk student dan suri rumah, buat duit secara online,



Statistik Top 10 affiliate ni korang boleh dapatkan daripada website AdHance setelah korang daftar sebagai ahli affiliate AdHance dan pendaftaran tersebut mestilah mendapat pengesahan daripada pihak Affiliate AdHance by Ajobthing terlebih dahulu sebelum korang boleh mula menjana pendapatan sampingan daripada website AdHance by Ajobthing ni. 

Dan untuk mendaftar sebagai ahli Affiliate AdHance ni pula senang sangat-sangat, korang hanya perlu isikan maklumat asas seperti di bawah ni melalui website AdHance by Ajobthing.



AdHance by Ajobthing, Affiliate, Jana Income Online, jana pendapatan sampingan, kerja Part time, jawatan kosong, cara jana pendapatan dari rumah, kerja part time untuk student dan suri rumah, buat duit secara online,
Klik sini untuk mendaftar sebagai ahli affiliate AdHance by Ajobthing


Secara ringkasnya AdHance by Ajobthing ni adalah sebuah platform pengiklanan yang dihubungkan melalui website maukerja.my yang mana ianya digunakan oleh para majikan di seluruh Malaysia untuk memudahkan mereka mencari calon pekerja yang sesuai dan berkelayakkan untuk mengisi jawatan kosong yang mereka tawarkan melalui website maukerja.my tersebut.

Untuk menjana income dari Affiliate AdHance ni adalah dengan cara kita berkongsi pelbagai jawatan kosong yang diiklankan oleh website maukerja.my melalui carian dari website AdHance.com yang mana link atau pautan beserta id affiliate kita ke sesuatu jawatan kosong tu kita copy & paste kan ke mana-mana media sosial ataupun online platform yang bersesuaian seperti di Group-group Facebook, artikel di Blog, group Whatsapp, email marketing, dan sebagainya mengikut kreativiti dan kemampuan dari segi masa dan tenaga.



AdHance by Ajobthing, Affiliate, Jana Income Online, jana pendapatan sampingan, kerja Part time, jawatan kosong, cara jana pendapatan dari rumah, kerja part time untuk student dan suri rumah, buat duit secara online,



Qiya faham mesti korang fikir banyak sangat la Affiliate marketing sekarang ni dan bukan mudah nak jana income kalau tak ada pengetahuan dan teknik-teknik pemasaran secara online yang betul sekurang-kurangnya teknik asas pemasaran secara atas talian. 

Ya, memang Qiya akui susah sebenarnya nak jana income yang pertama dari mana-mana sistem Affiliate ni tapi apa yang membezakan Affiliate AdHance by Ajobthing ni daripada affiliate-affiliate lain adalah kita dapat membantu ramai penganggur dan pelajar lepasan sekolah mahu pun graduan universiti di luar sana untuk mencari pekerjaan yang sesuai dengan kelulusan dan kemahiran yang mereka ada. Bagus kan affiliate AdHance by Ajobthing ni?

Kalau still tak faham juga dengan penjelasan tentang Jana Pendapatan Sampingan Secara Online dengan Affiliate AdHance by Ajobthing dari blog Qiya ni korang boleh DAFTAR sebagai ahli Affiliate AdHance by Ajobthing dekat SINI terlebih dahulu dan seterusnya korang boleh fahamkan semula cara kerja sebagai affiliate marketing AdHance by Ajobthing dari pembacaan yang berulang kali dari artikel ni. 

Terima kasih kerana membaca Jana Pendapatan Sampingan Secara Online dengan Affiliate AdHance by Ajobthing ni. Mohon seminit untuk LIKE page Qiya Saad Dot Com. Dan jangan lupa baca juga Senarai Jawatan Kosong di Selangor & KL Disember 2017 dan Januari 2018 ni.

7 comments:

  1. takpernah dengar pasal affiliate ni, tapi rasa nak signup hehe

    ReplyDelete
  2. sekarang banyak sangat dah cara boleh buat duit online nak tak nak jerr hii.. tapi usaha kena lebih sikit hii

    ReplyDelete
  3. Good info kak Qiya. Satu lagi cara bagus utk jana pendapatan secara online. :)

    ReplyDelete
  4. dri dlu lg tercari2 cra nk buat pndptn on9 nie tp rsa x yakin lgi..huhu

    ReplyDelete
  5. Boleh cuba ni... best nampaknya!

    ReplyDelete
  6. However, in the event that he can't motivate them to perform and offer he is sunk.
    outsourced affiliate

    ReplyDelete