Followers

Saturday, 9 December 2017

Dress Muslimah Murah Sempena Jualan Murah 12.12 di Lazada

Buat penggemar baju fesyen dress muslimah, Qiya sempat survey kat Lazada. Banyak dress muslimah yang cantik-cantik. Sempena dengan kempen jualan murah atau online revolution 12.12.2017 ni korang jangan lepaskan peluang untuk dapatkan beberapa helai dress muslimah yang mungkin menjadi idaman korang selama ini kan.

Potongan harga pun boleh tahan banyak dan yang paling best korang tak perlu susah-susah redah jam semata-mata untuk beli dress muslimah kegemaran korang. Boleh shopping sambil baring-baring je dengan syarat dalam akaun bank ada duit yang cukup la kan...


1. MYTREND AMBER JUBAH DRESS - FUCHSIA

Harga asal: RM128
Harga Promosi: RM79


Dress Muslimah Murah, Dress, Dress Murah, Dress maxi, fesyen muslimah,


Dress Muslimah Murah, Dress, Dress Murah, Dress maxi, fesyen muslimah,


Dress Muslimah Murah, Dress, Dress Murah, Dress maxi, fesyen muslimah,



Qiya tak pandai sangat bab-bab fesyen ni tapi yang Qiya senarai kat sini semuanya warna-warna yang Qiya suka tengok. Ada warna pastel, plain, dan floral printed. Design dress muslimah yang Qiya tengok kat Lazada ni simple je tapi cantik. Sesuai kalau pakai pergi majlis-majlis ataupun standby untuk baju raya pun ok jugak...




Harga asal: RM198
Harga promosi: RM125


Dress Muslimah Murah, Dress, Dress Murah, Dress maxi, fesyen muslimah,


Dress Muslimah Murah, Dress, Dress Murah, Dress maxi, fesyen muslimah,


Dress Muslimah Murah, Dress, Dress Murah, Dress maxi, fesyen muslimah,




Harga asal: RM180
Harga promosi: RM89.50



Dress Muslimah Murah, Dress, Dress Murah, Dress maxi, fesyen muslimah,






Dress Muslimah Murah, Dress, Dress Murah, Dress maxi, fesyen muslimah,




Harga asal: RM120
Harga promosi: RM59


Dress Muslimah Murah, Dress, Dress Murah, Dress maxi, fesyen muslimah,


Dress Muslimah Murah, Dress, Dress Murah, Dress maxi, fesyen muslimah,


Kalau korang nak tengok design dress muslimah yang lain korang klik je kat link yang Qiya sediakan kat setiap nama dress muslimah tu. Ataupun korang boleh terus layari website LAZADA ni untuk pilihan yang lebih banyak.

Terima kasih kerana membaca entry Dress Muslimah Murah Sempena Jualan Murah 12.12 di Lazada. Mohon seminit untuk LIKE page Qiya Saad Dot Com. Dan jangan lupa baca juga baca juga entry Lepak-lepak Dekat Sky Park One City USJ ni.

4 comments:

  1. Ok, xpernah tengok Lazada punya baju bajuuu....selalu barang selain pakaian..huhu

    ReplyDelete
  2. ok menarik. lepas ni kena usha lazada pulak

    ReplyDelete
  3. Lazada tengan promot banyak barang murah ..

    ReplyDelete
  4. Nampak cantik, sesuai utk muslimah

    ReplyDelete