Followers

Monday, 6 November 2017

Shopping Baju dekat Aeon Big Bukit Rimau

Hari ni Qiya berkesempatan Shopping baju dekat Aeon Big, Bukit Rimau. Semuanya ni adalah preparation untuk next events. Tak kan la asyik nak pakai baju yang sama je kan... mood nak bergambar pun hilang nanti...huhu

Hampir sejam jugak la Qiya duduk dalam fitting room semalam. Try baju pastu ambil gambar semua baju yang Qiya pakai. 


fesyen, baju wanita, ladies fashion, Qiya Saad, fesyen wanita, casual wear,


Rasa macam tak kena dan boring tengok diri sendiri dalam cermin sebab fesyen Qiya dari dulu sampai sekarang ni lebih kurang sama je. Qiya memang tak reti nak ubah fesyen, asal selesa dan sedap mata memandang sudah. Pakai over-over nanti mula la rasa tak confident sebab Qiya ni jenis yang simple sangat-sangat. 


Wedding by Qiya Saad, Wedding Planner KL, Pakej Perkahwinan, Pakej Catering, Pelamin Murah,
Klik banner untuk pergi ke FB page Wedding by Qiya Saad


Kadang-kadang elok da pakai pakaian office dengan blazer semua tetiba orang jeling-jeling kat bahagian bawah...selipar jepun je Qiya pakai...hahaha...peduli apa...kita nak pergi bayar kat kaunter pam minyak je pun! Tak kuasa nak pakai kasut bagai sebab Qiya drive guna kaki ayam je sebab tu malas nak pakai kasut bila singgah pam minyak.


fesyen, baju wanita, ladies fashion, Qiya Saad, fesyen wanita, casual wear,


Bila baju da cantik lengan baju plak pendek. Bila pakai nanti mula la rasa tak selesa. Pastu nak kena cover dengan jaket plak...jemu la pakai jaket, blazer semua tu... 


fesyen, baju wanita, ladies fashion, Qiya Saad, fesyen wanita, casual wear,


Baju denim kat bawah ni nampak cantik tapi bila Qiya pakai nampak macam tengah pregnant je...maybe sebab perut Qiya buncit gamaknya...LOL


fesyen, baju wanita, ladies fashion, Qiya Saad, fesyen wanita, casual wear,


Nak dress-up terlampau gigirl pun tak berapa selesa sebab tu Qiya lebih suka pakai baju jenis kasual. Senang nak mix and match dengan seluar jeans, seluar slack, skirt, atau palazo.


fesyen, baju wanita, ladies fashion, Qiya Saad, fesyen wanita, casual wear,


Setakat ni je dulu untuk entry Shopping Baju dekat Aeon Big Bukit Rimau ni. Mohon seminit untuk LIKE Page Qiya Saad Dot Com dan jangan lupa baca juga post Senarai Peserta Gegar Vaganza 2017 (GV4) ni tau. Qiya ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab sudi singgah kat blog Qiya.

8 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi selasa
    sejuknya hujan pagi nie

    ReplyDelete
  2. Salam singgah kak Qiya. Semoga sentiasa ceria selalu. :D

    ReplyDelete
  3. sesuai dah baju tu...singgah sini ya

    ReplyDelete
  4. hi,saya datang singgah follow sini.. salam kenal :)

    ReplyDelete
  5. dah boleh jadi model qiyah..

    tahniah kalau berjaya

    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Model syok sendiri boleh la...hahahaha

      Delete