Followers

Friday, 24 November 2017

Senarai Handbags Bonia

Antara banyak-banyak handbags Qiya suka jenama Bonia sebab harganya agak murah berbanding jenama lain seperti Prada, LV, MK, dan sebagainya.

Qiya tengah ushar-ushar handbag sekarang ni dari macam-macam platform online shopping website. Sebelum ni Qiya suka beli handbags dan kasut jenama Vincci, Bonita, Satinni, Alainne Delon, dan macam-macam lagi. 

Sekarang Qiya da berubah ke jenama Bonia sebab Bonia Corp ni listed dalam Bursa Malaysia. Maknanya handbag Bonia ini adalah handbags yang mempunyai jenama yang kukuh.

Tapi semenjak dua menjak ni Qiya kurang shopping sebab Qiya tengah buat savings untuk buat deposit rumah dan beli kereta baru...huhu...tapi sehari dua ni Qiya dok ushar handbags Bonia sebab handbag lama jenama Bonita tu da uzur dan yang satu lagi tu plak da tercabut tali. 

So, kat sini Qiya da senaraikan 10 handbags Bonia yang Qiya suka termasuk harga pada tarikh yang Qiya nyatakan kat bawah ni. Senang nak shopping bila da cukup bajet nanti kan...

Korang pun boleh jugak kalau nak shopping handbags Bonia dari blog Qiya ni. Caranya korang perlu klik je mana-mana link then korang akan redirect ke website shopping tersebut. 

Kalau tak jumpa handbag Bonia yang sama dengan gambar tu korang boleh copy item code dan paste kat ruangan Search dalam website tersebut sebab kadang-kadang link tu da broken sebab website tu mungkin ada update apa-apa maklumat dan juga promotion. 

Mana yang Qiya tak provide item code tu maknanya Qiya pun da tak jumpa handbags tu lagi. Nanti ada masa Qiya cari semula


1. Bonia - Blush Pink Avenue Satchel

Price as 22 Nov 2017: RM1,299
Item Code: 860242-002-64


Bonia Handbags



2. Bonia - Red Colore di Base Satchel S
Price as 22 Nov 2017: RM1,199
Item Code: 860182-110-04

Bonia Handbags



3. Bonia - Brown Monogram Satchel S
Price as 22 Nov 2017: RM1,059
Item Code: 860142-302-05


Bonia Handbags



Price as 22 Nov 2017;
Original price: RM1,099
Promotion price: RM879

Bonia Handbags


Price as 22 Nov 2017: RM1,599

Bonia Handbags



Price as 22 Nov 2017: RM1,299
Item Code: 801287-002-18



Bonia Handbags


Price as 22 Nov 2017: RM1,199
Item Code: 860182-110-13


Bonia Handbags



Price as 22 Nov 2017: RM1,199
Item Code: 860142-304-05


Bonia Handbags


Price as 22 Nov 2017: RM1,259
Item Code: 860230-002-05


Bonia Handbags



Price as 22 Nov 2017: RM1,799
Item Code: 860193-105-13


Bonia Handbags


Setakat ni je dulu untuk entry Senarai Handbags Bonia. Terima kasih sebab sudi singgah ke blog Qiya ni. Kalau boleh nak minta korang LIKE page Qiya Saad Dot Com dan jangan lupa baca juga Resepi Kek Coklat Viral 2 Bahan ni. 

3 comments: