Followers

Monday, 13 November 2017

Jam Tangan Analog Jenama Casio

Sekarang ni mood shopping da datang memang asyik gatal tangan la buat window shopping. Pastu da macam jadi kebiasaan plak shopping online. Jam tangan jenama Casio ni Qiya ada beli kat Giant Bukit Kemuning baru-baru ni. Tapi design dia lain la. Harga plak RM99 sahaja! Hehe...




Qiya ushar-ushar online ni pun saje je nak buat comparison harga sebenarnya. Tapi tetiba ternampak Jam Tangan Analog Jenama Casio warna pink ni. Berkenan sangat da ni! Tu yang Qiya tulis dalam blog ni dulu, kira parking sekejap la. Nanti bila da cukup bajet baru beli jam ni! Hahaha...

Tapi sekarang ni jam tangan analog jenama casio warna pink ni tengah ada OFFER! Harga sebenar RM249.60 dan harga promosi cuma RM140.40 je. Murah gila kan...kalau korang berkenan cepat-cepat la grab. Nanti terlepas offer nangis plak tepi bucu katil...hihi

Nama jam tangan ni adalah Casio Ladies LTP-V300L-4AV Analog Watch Multi Hand Water Resistant.

Qiya kalau nak beli jam tangan memang Qiya akan pastikan ianya tahan basah sebab bila basuh tangan malas nak tanggal jam. Kalau beli jam yang tak ada feature water resistant memang sekejap jela Qiya pakai jam tu. Sebab mesti penuh wap air dalam jam tu nanti.







Antara key specifications jam tangan jenama casio ni adalah:-
  • Water resistant
  • Date, day and 24-hour indicator
  • Leather band
  • Size of case: 38×33.2×8.2mm
  • Total weight: 30g

Features:-
  • Brand: Casio
  • Warranty period: 1 Year


Terima kasih kerana membaca artikel Jam Tangan Analog Jenama CasioMohon seminit untuk LIKE Page Qiya Saad Dot Com. Jangan lupa baca artikel PPZ MAIWP - Majlis Penyampaian Hadiah Pertandingan Mencipta Video JOM KREATIF ini tau.

No comments:

Post a Comment