Followers

Saturday, 19 August 2017

Collagen Facial Treatment DF Nusantara Spa

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Da lama aku plan nak pergi spa tapi macam-macam halangan yang membuatkan aku tak dapat pergi spa sebelum ni.


Collagen Facial Treatment DF Nusantara Spa


Akhirnya semalam sempat pun aku manjakan diri dekat DF Nusantara Spa yang terletak dekat Saujana Utama atau SU Mall Sungai Buloh. Tu pun sebab kebetulan hari khamis tu aku pergi post office. Sambil jalan-jalan cari toilet ternampak la Spa kat situ. Tanpa berfikir panjang aku pun terus set appointment untuk buat Collagen Facial Treatment yang berharga RM80 dalam masa 1 jam 45 minit.

Spa ni guna produk Mary Kay sebagai skincare ketika sesi treatment tu. Untuk overall treatment aku rasa ok je. Selesa jugak sampai dan la jugak aku tertidur. Pastu rasa malas je nak bangun sebab da syok tidur...haha

Selain Collagen Facial Treatment, banyak lagi treatment lain yang korang boleh buat kat sini. Sauna pun ada tau. RM50 je kalau tak silap aku.

Okay la sampai sini je entry Collagen Facial Treatment DF Nusantara Spa ni. Jangan lupa join Contest Raikan Cinta Bersama Wedding & Catering Services by Qiya Saad yang baru je berlangsung semalam dan tarikh tutup contest ni plak akan diumumkan bila-bila masa saja. Thanks sebab sudi baca entry ni. Bye

3 comments:

  1. Wahhh...ada contest! Lupa lah nak join kak qiya.

    ReplyDelete
  2. Wah.. Ada contest.. Jap nak usha..

    ReplyDelete
  3. Wah..bestnya buat facial.lama xbuat..kne buat juga nih

    ReplyDelete