Followers

Tuesday, 16 May 2017

Selamat Hari Guru (2017)

Sempena Hari Guru pada tahun 2017 ini saya nak ucapkan Selamat menyambut Hari Guru kepada semua guru-guru di seluruh Malaysia. Jasa kalian sentiasa di kenang dan jika tanpa kalian semua siapa la saya sekarang ni...


Hari Guru, Hari Guru 2017, Hari Guru di Malaysia,


Tapi sebelum tu saya nak tanya, korang da baca ke entry 5 Types of Investment in Malaysia ni? Artikel ni berkaitan dengan pengetahuan asas tentang pelaburan.

Dikesempatan ini juga saya nak senaraikan nama-nama guru atau pendidik yang pernah mengajar saya dari peringkat pendidikan awal sehingga la ke peringkat pengajian tinggi ni.


Senarai nama guru (Sekolah) :-


1. Ustaz Manaf
2. Ustazah Zabaniah
3. Ustaz Sazlan (Kemahiran Hidup, Bahasa Arab, Tauhid, & Sirah)
4. Ustazah Yusmanti (Geografi & Tafsir al-Quran)
5. Cikgu Jurina (Matematik)
6. Cikgu Norhayati (Sains)
7. Ustazah Marlina (Matematik)
8. Ustaz Zaharuddin Zahari (Pengetua)
9. Cikgu En Abdullah @ Che Lah (Matematik form 4-5)
10. Cikgu Hasmiza (Bahasa Melayu)
11. Cikgu Ho Fui Yee (Fizik form 5 & English, Science & Technology (EST))
12. Cikgu Azri (Kimia)
13. Cikgu Zaman (IT)
14. Teacher Noraini (Bahasa Inggeris)
15. Cikgu Zulkifli Basah (Fizik form 4)
16. Sir Zul (English-Literature)
17. Ustazah Manisah Manan (Pendidikan Islam)

Cikgu Add Math & Sejarah da lupa la plak...hehe


Senarai nama pensyarah (UiTM):-


1. Dr Yazmin Sahol Hamid (Determinate Structure & Structural Steel Design)
2. Ir Dr Che Maznah binti Mat Isa (Technology Entrepreneurship)
3. Ir Shaharin (Integrated Design Project - IDP)
4. Ir Basir bin Noordin (Reinforced Concrete Design - Eurocode)
5. Pn Sabariah binti Arbai (Geotechnic & Geographical Information System-GIS)
6. Prof Azmi Ibrahim (Dekan)
7. Dr Anizahyati binti Alisibramulisi (Solid Mechanics, Final Year Project - FYP(I) & FYP(II)
8. Dr Siti Hawa binti Hamzah (Indeterminate Structure)
9. En Aziz (Advanced Calculus)
10. Dr Suzana Ramli (Hydrology)
11. Prof Junaidah Ariffin (Engineering in Society)
12. Che Khairil Izam (Engineering Law)
13. Prof Hamidon (Water Resources Engineering)
14. Pn Norisham binti Ibrahim (Steel & Timber Design)
15. En Wan Zukri (Project Management)
16. Pn Nurul Huda (Structure)
17. En Risham Jaafar (Basic Solid Mechanics)
18. En Mokhtar Samat (Highway Engineering)
19. Pn Norizah binti Omar (Reinforced Concrete Design - British Standard)
20. En Syahrul (Structural Analysis)
21. Ir Salmizi (Personal Coaching for IDP)
22. En Ashaari (Geotechnical Engineering)
23. Mr. Goh Ching Hua (Indeterminate Structure)
24. En Rasul (Indeterminate Structure)
25. Mr Yong Chua Boon (Statics & Dynamics)
26. Dr Akram Adnan (Highway Engineering)

Ramai lagi sebenarnya cikgu-cikgu dan pensyarah-pensyarah yang pernah menjadi pendidik saya. Walaupun ada yang saya terlupa siapa nama mereka tapi wajah mereka masih jelas di ingatan ni. Terima kasih yang tak terhingga saya ucapkan buat semua.

Sampai di sini sahaja artikel Selamat Hari Guru (2017) ni. Terima kasih kerana sudi membaca blog Qiya Saad Dotcom.

2 comments:

  1. Selamat Hari Guru 2017.Nak sampaikan ucapan ke blog saya (^_^).

    http://ucingkadayan.blogspot.com/2017/05/sampaikan-ucapan-hari-guru-2017-anda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ucing sudi singgah blog qiya...

      Delete