Followers

Sunday, 16 April 2017

Roti Paratha - Original Malaysian Puff Paratha jenama Tisha's

First time aku makan Roti Paratha Original Malaysian Puff Paratha jenama Tisha's ni. Aku beli kat kedai sejuk beku Az-Zain. Harganya RM5.00 lebih dan ada 5 keping.


Roti paratha tisha's


Nak masak roti paratha ni senang je. Goreng dalam kuali tanpa minyak. Bila warna da bertukar keperangan means da masak la. Pastu makan dengan susu pekat tu...best ooooo...hehe...

Roti paratha ni sesuai untuk buat sarapan pagi atau makan di waktu petang. Tapi jangan la makan selalu sangat nanti pipi tu naik macam kuih pau jangan salahkan aku plak...

No comments:

Post a Comment