Followers

Friday, 7 April 2017

Mini Giveaway By kmieyabdulrahman

Da lama aku tak join giveaway. Kalau join pun giveaway tu mesti yang paling simple contohnya kena tinggalkan komen atau yang seumpama dengannya. Tiba-tiba plak malam ni aku jadi rajin nak join Mini Giveaway by kmieyabdulrahman ni. 

Klik banner untuk join

Hadiahnya tak tau apa sebab blog owner tak nak mention. So, aku join je la. Mana tau hadiah tu berupa sesuatu yang aku idam-idamkan ke kan...hehe...

Da penat seharian aku buat kira-kira untuk projek IDP so malam ni aku nak release tension sekejap. Tulis blog pun boleh release tension ke? Off course la boleh...it depends on how you see the beautiful of something on the other side...hehe...

Ok, berbalik pada Mini Giveaway by kmieyabdulrahman ni, senang je nak join. Follow semua media sosial yang dinyatakan, tulis entry dan backlink ke blog kmieyabdulrahman ni, and then tinggalkan link entry yang kita tulis ni kat ruangan komen blog penganjur. Lepas tu boleh la aku berangan menang giveaway ni nanti...hahaha

1 comment: