Followers

Wednesday, 12 April 2017

Drama Misteri Wan Peah (Full Episod)

Tadi aku terbaca header berita dari mstar online, Drama Misteri Wan Peah ni ditoton oleh 10 Juta orang. Wow! Hebat kan drama Misteri Wan Peah ni...

Walaupun setiap minggu ada je netizen update status di Facebook tentang drama Misteri Wan Peah ni tapi malangnya aku belum sempat lagi nak tengok drama ni sampai la drama ni da pun tamat siarannya kat TV3 baru-baru ni.

So, aku mampu kumpulkan semua episod drama ni dan bila ada masa terluang nanti baru la aku boleh marathon dari satu episod ke episod seterusnya tanpa henti menonton drama seram Misteri Wan Peah ni.

Judul: Misteri Wan Peah
Episod: 20 episod
Tarikh Tayangan: 13 Febuari 2017
Hari / Masa: Isnin-Rabu, 10.00 malam
Siaran: Slot Seramedi TV3
Skrip: Syed Mohamad Taufik Syed Abdul Jalil
Pengarah: Azman Yahya (Jinggo)
Terbitan: JS Pictures Sdn Bhd


Drama, drama melayu, misteri wan peah, drama seram,


Pelakon:
Normah Damanhuri, Ariff Aziz, Sasqia Dahuri, Ashraf Jamaludin, Zee Zainal, Faiz Tapaw, Sweet Qismina, Usop Wilcha, Dalimawati, Indah Emeerlda, Sherry Alhadad, Cat Farish, Zarina Zainuddin.


Tonton Misteri Wan Peah Full Episod





Drama-drama Melayu terbaik sepanjang zaman


No comments:

Post a Comment