Followers

Saturday, 11 February 2017

7 Sebab Kenapa Wajib Shopping di Lazada

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni datang plak mood rajin aku nak update blog ni. Sempat jugak aku tulis entry 7 Sebab Kenapa Wajib Shopping di Lazada ni. 

Seminggu dua ni aku banyak membaca info-info yang aku tak sempat nak baca sebelum ni dan update blog baru yang aku da fokus pada satu-satu niche je sebenarnya. 

Nak bagi ada content dulu dan belajar teknik SEO sikit-sikit. 

Pasal teknikal aku malas nak ambil tau template blog ke apa ke lantak la. Sebab aku tak reti bab-bab tu. Hahahaha

Ok. Kenapa korang wajib beli barang atau shopping kat Lazada ni?


 7 Sebab Kenapa Wajib Shopping di Lazada, barang berkualiti lazada, barang murah, barang murah lazada, lazada, lazada malaysia, Mesin jahit mini, shopping online, yoga mat, yoga sports bra,


Tapi sebelum tu biar aku flashback dulu barang-barang yang aku da beli dari Lazada ni. Ni yang aku ingat jela. Malas nak fikir banyak sangat. Umur aku pun da nak masuk 3 series da pun. Uban je tak ada lagi. So tak kuasa aku nak fikir lama-lama. Buat hilang keremajaan aku je nanti. Kah!

Disebabkan otak aku ni da tepu dengan info-info tentang pelaburan dan aku ni plak suka beli barang kemas (cuba korang tengok kat www.sayapgold.blogspot.my kot-kot ada yang korang berkenan ke kan...hehehe) so memang bukan hobi aku la nak shopping tak tentu arah ni kan. 

Sikit je sebenarnya barang-barang yang aku beli dari Lazada ni. Antara barang-barang yang aku da beli dari Lazada ni adalah seperti berikut.



7 Sebab Kenapa Wajib Shopping di Lazada, barang berkualiti lazada, barang murah, barang murah lazada, lazada, lazada malaysia, Mesin jahit mini, shopping online, yoga mat, yoga sports bra,


Semua barang yang aku da shopping dari Lazada ni semua aku berpuas hati tau. Antara sebab-sebab kenapa aku berpuas hati dengan barang dan servis dari Lazada ni adalah seperti di bawah.

7 Sebab Kenapa Wajib Shopping di Lazada:-

  1. Banyak pilihan dengan pelbagai harga yang mampu milik
  2. Servis penghantaran yang cepat (2 hari paling cepat)
  3. Kualiti yang memuaskan
  4. Cara pembelian dan pembayaran yang senang (biasa aku guna maybank2u je)
  5. Semua barang ada di jual di Lazada (type keyword je)
  6. Jimat masa, minyak kereta dan tol.
  7. Boleh shopping 24/7. Lazada tak pernah tutup kedai.
Cukup la kot 7 Sebab Kenapa Wajib Shopping di Lazada ni. Nanti makin lama makin merepek plak kalau aku tambah 10 sebab lagi kan. Hahaha...

4 comments:

  1. sgt setuju. ada produk sy beli kat luar harga rm60-70, tapi kat lazada rm24++ jew. jauh beza sgt. Lazada mmg terbaik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu galaksi viral. Saya selesa shopping kat lazada skg ni...banyak benefit 😊

      Delete
  2. Iye... Sis berbaloi sesangat brg2 d lazada... Rambang mata ... Rasa semuanya nak dibelinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...banyak sangat pilihan. Yang bestnya barang sama tapi harga boleh dapatkan yang sangat-sangat murah sebab lain-lain company. So, memang berbaloi-baloi...

      Delete