Followers

Tuesday, 14 February 2017

10 Koleksi Jubah Dress Wanita 2017

Koleksi Jubah Dress Wanita 2017. Sedar ataupun tak sekarang da masuk pertengahan bulan Febuari 2017. Sekejap je masa berlalu. 

Memang betul la orang cakap 'masa itu emas'. Kalau tak manfaatkan masa betul-betul memang terasa rugi. 

Lagi-lagi aku yang asyik drag study ni memang rasa rugi sangat-sangat masa. Tapi tak apa la at least ada la dari tak ada langsung and still young, so nothing to lose! Hehehe...

Biasa awal-awal tahun ni aku suka survey baju raya. Tengok koleksi baru raya design baru. Even aku ni perempuan yang simple dan suka pakai baju kurung biasa tu sekali sekala nak jugak ushar-ushar baju raya pattern lain macam jubah dress ni. 

Memang geram je rasa. Harga pun boleh tahan jugak tak mahal sangat. Banyak jubah dress yang harganya bawah dari RM100 je tau. Jom cuci mata! Confirm rambang mata tak tau nak pilih mana satu nanti.


1. Denim Jean Jubah Dress E5801 (Dark Blue)


Koleksi jubah dress wanita 2017, jubah wanita, dress, baju raya 2017, koleksi baju wanita, baju muslimah,




Koleksi jubah dress wanita 2017, jubah wanita, dress, baju raya 2017, koleksi baju wanita, baju muslimah,




Koleksi jubah dress wanita 2017, jubah wanita, dress, baju raya 2017, koleksi baju wanita, baju muslimah,





Koleksi jubah dress wanita 2017, jubah wanita, dress, baju raya 2017, koleksi baju wanita, baju muslimah,





Koleksi jubah dress wanita 2017, jubah wanita, dress, baju raya 2017, koleksi baju wanita, baju muslimah,





Koleksi jubah dress wanita 2017, jubah wanita, dress, baju raya 2017, koleksi baju wanita, baju muslimah,





Koleksi jubah dress wanita 2017, jubah wanita, dress, baju raya 2017, koleksi baju wanita, baju muslimah,




Koleksi jubah dress wanita 2017, jubah wanita, dress, baju raya 2017, koleksi baju wanita, baju muslimah,




Koleksi jubah dress wanita 2017, jubah wanita, dress, baju raya 2017, koleksi baju wanita, baju muslimah,





Koleksi jubah dress wanita 2017, jubah wanita, dress, baju raya 2017, koleksi baju wanita, baju muslimah,



Banyak lagi jubah dress cantik-cantik selain dari 10 Koleksi Jubah Dress Wanita 2017 ni. Kiranya ni yang taste aku la. Senang nanti kalau nak beli aku tak payah ushar-ushar lagi. Grab je satu atau dua atau tiga helai dari SINI habis cerita. Total 3 helai jubah dress ni ada yang tak sampai RM200 pun. Berbaloi kan?

Tahun ni aku macam teringin nak pakai baju raya warna biru muda, merah, putih, atau purple. Semua kain plain je. Kalau ada corak atau pun manik nak sikit-sikit je. Tak nak crowded sangat. Sebab tu aku list kan 10 koleksi jubah dress ni. Semua design simple je kan... 

4 comments:

  1. Cantik2nyaaa! Dah la ena suka kumpul baju jubah2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan ena...akak pun da start suka design jubah skg ni...feminin sangat kalau perempuan pakai jubah princess dress cutting macam ni...😊

      Delete
  2. Berkenan betul dgn design khimar skrg tau, tp nak pakai takut x sesuai pulak, hehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la. Saya pun berkenan. Sebab tu list kan dulu kat sini. Mana tau nanti tiba-tiba teringin nak pakai khimar ke kan boleh cari kat blog sendiri je...

      Delete