Followers

Saturday, 14 January 2017

Senarai URL 84 Ahli Best Blogger Network (BBN) 2017 Malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hampir setahun da aku join komuniti Best Blogger Network (BBN) Malaysia ni. Tapi sampai sekarang ni pun aku masih belum kenal semua ahli-ahli BBN lagi dan hanya sempat singgah berblogwalking kat blog-blog yang agak popular je.

Antara blog-blog yang popular pada pemerhatian aku adalah blog sifu Hasrul Hassan, Maha Mahu, Lekat Lekit, Projek Travel, Fadzi Razak, dan beberapa blog yang tersenarai dalam list url ahli BBN 2017 yang kat bawah ni.



Senarai URL 84 Ahli Best Blogger Network (BBN) 2017 Malaysia


Senarai URL 84 Ahli Best Blogger Network (BBN) 2017 Malaysia


1. sensasi2020.com
2. yeopmaz.com
3. http://www.nikkhazami.com
4. www.mahamahu.com
5. www.namiacinta.com
6. iryantyahamad.blogspot.com
7. www.ummiseri.com
8. mrhanafi.com
9. www.heroborneo.com
10. syireenamerlim.blogspot.com

11. http://calrasepatrick.blogspot.com
12. http://lekatlekitgurl.blogspot.com
13. www.iuzira.com
14. aimiemokhtars.blogspot.com
15. http://1direktori.blogspot.com
16. hajarshikin.com
17. kisahsigadisleo.blogspot.com
18. http://www.adarain.com
19. http://hannahvitashoppe.blogspot.com
20. www.aienhermionie.com

21. http://topseofriendly.blogspot.com
22. http://najihah90.blogspot.com
23. http://nurulaziyana.blogspot.com
24. www.fatinbella.com
25. www.expandroiders.com
26. www.coretanhatiibu.com
27. http://www.bloggerlelaki.com
28. www.mawardiyunus.com
29. www.projektravel.com
30. alongxp.com

31. cheqeem.com
32. duniazumal.blogspot.com
33. cahayadiana.com
34. vemmaladyboss.com
35. www.dinsteady.com
36. www.jiesusanos.com
37. amanisafiyyah.blogspot.my
38. www.mommavogue.com
39. www.fadzirazak.com
40. wanitagaramdangula.blogspot.my

41. www.hasrulhassan.com
42. www.vitamincerdik.com
43. rujukanblogger.blogspot.my
44. akuoka.com
45. www.akudantranformers.com
46. www.azeniahmad.com
47. ajax85.blogspot.com
48. www.cahayadee.com
49. http://saniyunus.com
50. http://whitebarley.blogspot.my

51. http://sayanakcerita.blogspot.my
52. http://rahsiasen.blogspot.my
53. http://www.dianarashid.com
54. http://adzril.com
55. http://syireenamelim.blogspot.com
56. http://aunidenovella.blogspot.com
57. http://makinviral.com
58. http://zakwanzain.com
59. http://tintedkaca9.blogspot.com
60: http://rahsiakucingcomel.com

61. http://mamaalya.com
62. http://expandroiders.com
63. http://zakwanzain.com
64. http://cheqeem.com
65. http://nurulaziyana.blogspot.com
66. http://ctnurazwan.com
67. www.afzalsukasuki.com
68. http://misztrex.blogspot.my
69. http://coretananuar.com
70. http://novaleeza.blogspot.my

71. www.ummizarra.com
72. www.shamieraosment.com
73. www.neezalife.com
74. www.olaoli.com
75. www.seocarabaik.com
76. Kanvasdakwat.blogspot.my
77. beritakerjaya.com
78. www.bubblynotes.com
79. Www.kitepunye.com
80. www.mieranadhirah.com

81. livelifelah.com
82. www.sayabukancikgu.com
83. www.zakersonpace.com
84. www.qiyasaad.com

Da ada list ni boleh la kenal-kenal antara satu sama lain nanti. Maklum la sekarang ni makin ramai Blogger baru yang mewarnai dunia dan industri blogger tanah air ni. Memang tak sempat nak singgah banyak-banyak blog dalam masa yang singkat.

So, lepas ni sila-sila la berblog walking ke 84 blog-blog yang semakin mencipta nama ni. Mana tau tuah diorang ni merecik sikit kat korang ke ye tak...hehe...

1 comment: