Followers

Monday, 23 January 2017

Kerja Sambilan Sebagai Agent Simkad Tone Excel

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Nak pakai Simkad Tone Excel?

Kalau pakai Simkad Tone Excel kita boleh dapat tambah pendapatan. Caranya senang je tukar simkad yang anda guna sekarang ke Simkad Tone Excel, kekalkan nombor lama dan pakai handphone macam biasa. 

Setiap kali topup kita akan dapat rebat sebanyak 3% kalau topup secara manual atau 7% kalau guna auto reload. Dan setiap kali topup juga dapat point dan point tu boleh tebus tiket kapal terbang Air Asia untuk penerbangan dalam dan luar negara.


bisnes simkad, bisnes telekomunikasi, jutawan simkad Tone Excel, kerja Sambilan, Part Time Job, Part Time Promoter, Pendapatan sampingan, side income, simkad Tone Excel, Tone Excel, Tune Talk


Sebagai pengguna Simkad Tone Excel kita juga dilindungi PA insurans sebanyak RM50,000 oleh Etiqa pada hari ke-61 bergelar pengguna simkad Tone Excel dan syaratnya cuma perlu topup setiap bulan RM50 dan keatas.

Dan bila da guna Simkad Tone Excel ni secara automatik kita bergelar sebagai pengedar Simkad Tone Excel dan berpeluang menjana pendapatan sehingga 3 level. Level 1-10%, level 2-3%, dan level 3-13%.


bisnes simkad, bisnes telekomunikasi, jutawan simkad Tone Excel, kerja Sambilan, Part Time Job, Part Time Promoter, Pendapatan sampingan, side income, simkad Tone Excel, Tone Excel, Tune Talk


Cara kira pendapatan sampingan Simkad Tone Excel


1) Cash back setiap kali topup 3%.


Contoh topup RM50 
= RM50 × 3%
= RM1.50

2) Fast track bonus


Register 1 downline
= RM20

Contoh 10 orang downline
= RM20 × 10
= RM200


3(i) Komisyen (topup RM30)


Level 1 - 6% 
= RM30 × 10 orang × 10%
= RM18

Level 2 - 3%
= RM30 × 100 orang × 3%
= RM90

Level 3 - 11%
= RM30 × 1000 orang × 11%
= RM3,300

Total komisyen 
= RM18 + RM90 + RM3,300
= RM3,408


3(ii) Komisyen (topup RM50)


Level 1 - 6% 
= RM50 × 10 orang × 6%
= RM30

Level 2 - 3%
= RM50 × 100 orang × 3%
= RM150

Level 3 - 11%
= RM50 × 1000 orang × 11%
= RM5,500

Total komisyen
= RM30 + RM150 + RM5,500
= RM5,680

3(iii) Komisyen (topup RM60)


Level 1 - 10% 
= RM60 × 10 orang × 10%
= RM60

Level 2 - 3%
= RM60 × 100 orang × 3%
= RM180

Level 3 - 13%
= RM60 × 1000 orang × 13%
= RM7,800

Total komisyen 
= RM60 + RM180 + RM7,800
= RM8,040

3(iv) Komisyen (topup RM100)


Level 1 - 10% 
= RM100 × 10 orang × 10%
= RM100

Level 2 - 3%
= RM100 × 100 orang × 3%
= RM300

Level 3 - 13%
= RM100 × 1000 orang × 13%
= RM13,000

Total komisyen 
= RM100 + RM300 + RM13,000
= RM13,400


bisnes simkad, bisnes telekomunikasi, jutawan simkad Tone Excel, kerja Sambilan, Part Time Job, Part Time Promoter, Pendapatan sampingan, side income, simkad Tone Excel, Tone Excel, Tune Talk


7 FAKTA MENGENAI HANDPHONE ANDA.


1. Bil handphone anda setiap bulan melebihi RM30.

2. Sebagai pelanggan tetap anda TIDAK diberi apa-apa ganjaran contohnya tiket kapal terbang PERCUMA.

3. Anda tidak diberi ganjaran setiap kali suami, isteri, anak, kakak, abang, adik, kawan atau sesiapa sahaja topup handphone mereka.

4. Syarikat telekomunikasi anda sekarang TIDAK memberi perlindungan insurans kemalangan PERCUMA.

5. Anda bersetuju bahawa anda akan menggunakan handphone seumur hidup anda.

6. Anda bersetuju bahawa majoriti rakyat Malaysia berumur 12 tahun ke atas memiliki handphone.

7. Handphone yang anda gunakan sekarang adalah LIABILITI kepada anda.

Nak tak kalau saya ajar macam mana cara untuk menjana pendapatan sampingan sehingga RM8,000 sebulan dengan hanya menggunakan Handphone?

Jika anda ingin mendapat satu pendapatan tetap setiap bulan, hanya dengan luangkan masa satu jam setiap hari membuat promosi di facebook, modal yang amat kecil, sila hubungi saya atau boleh datang berjumpa saya di Shah Alam dan Klang, Selangor.

Siti Rokiyah Saad
0122668424 (call/whatsapp/wechat/sms)
www.toneexcel.biz/871766

No comments:

Post a Comment