Followers

Tuesday, 24 January 2017

Cabaran dan Peluang Bisnes Online Simkad Tone Excel

Kalau sapa-sapa ada bisnes online mesti kena chat tengah-tengah malam dgn prospek ataupun client kan. 

Tapi kalau kena prospek lelaki yg banyak cekadak contohnya nak video call kat wechat la kononnya penerangan lebih jelas sorry la nak layan. 

Bisnes simkad tone excel ni simple je adik-adik, kakak-kakak, dan abam-abam oi. Bisnes untung sekupang dua kupang je. Kena target prospek yg betul-betul berminat nak jadikan bisnes simkad tone excel ni sebagai sumber pendapatan je.

Caranya senang sangat...beli simkad tone excel, kekalkan nombor lama pun boleh, pakai handphone macam biasa, dan sambil-sambil tu boleh buat bisnes dan kalau rajin boleh dapat pendapatan sampingan 4 - 5 angka setiap bulan. 


bisnes simkad, bisnes telekomunikasi, jutawan simkad Tone Excel, kerja Sambilan, Part Time Job, Part Time Promoter, Pendapatan sampingan, side income, simkad Tone Excel, Tone Excel, Tune Talk,
Sumber gambar dari Google


Tapi marketing plan macam mana? Marketing plannya adalah duplikasi downline 5 orang, 10 orang, 15 orang, 20 orang, dan suka hati nak sponsor berapa ramai downline pun bergantung pada income yg kita nak capai dalam tempoh-tempoh tertentu. 

Bila da daftar sebagai pengguna simkad Tone Excel secara automatik akan jadi pengedar simkad Tone Excel. Memang kena promote dan kena jual simkad Tone Excel baru dapat income.

Kalau tak nak cari downline pun boleh tapi setiap kali topup cuma dapat rebat 3% topup manual atau 7% auto reload. Nak income lebih kena rajin buat kerja la kan...

Dan antara kelebihan simkad Tone Excel ni adalah bila da berdaftar sebagai pengguna, syarikat Tone Excel Sdn Bhd memang da sediakan satu platform atau peluang untuk pengguna tambah pendapatan melalui perniagaan simkad Tone Excel. 

Sapa nak dapat duit lebih boleh buat bisnes simkad tone excel ni dan sapa yg tak nak buat bisnes ni sila duduk diam-diam jangan sibuk kacau orang nak buat kerja. Jangan nak ambil kesempatan kat peniaga perempuan!

Ni sebenarnya status aku kat facebook tadi. Alang-alang da panjang lebih baik aku jadikan entry blog je kan. Hehehe. Anyway thanks kepada pembaca yang sudi membaca blog aku ni. 

Aku tengah fikir nak buat giveaway simkad Tone Excel. Hadiahnya adalah simkad Tone Excel dan peluang untuk jana pendapatan secara sambilan. Ada ke yang nak join? 

No comments:

Post a Comment