Followers

Sunday, 25 December 2016

Baki Duit Thai Baht Travel Tahun 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tahun 2016 ni kononnya aku nak travel ke beberapa buah negara di sekitar rantau Asia Tenggara contohnya Singapore, Indonesia, Brunei, Vietnam, Kemboja, dan sebagainya tapi tak ada rezeki. Harap-harap tahun depan 2017 ni murah la rezeki aku sekeluarga untuk travel ke luar negara.

Tadi aku buka drawer meja make-up jumpa la baki duit Thailand (Thai Baht) masa travel kat Hatyai dan Songkhla tahun lepas (2015). Banyak jugak lagi ni. Ada 329.00 TB lagi bersamaan dengan RM39.48. Kalau sapa-sapa yang main FOREX mesti familiar sangat dengan currency ni kan...


Baki Duit Thai Baht Travel Tahun 2015


Kat bawah ni korang boleh convert manually berapa nilai duit ataupun mata wang Thailand Baht berbanding Ringgit Malaysia yang aku refer dari website themoneyconvertor dot com.

1 TB = RM0.12
10 TB = RM1.20
100 TB = RM12.00
1000 TB = RM120.00


Baki Duit Thai Baht Travel Tahun 2015


Baki Duit Thai Baht Travel Tahun 2015


Baki Duit Thai Baht Travel Tahun 2015


Tinggal yang ni duit Thai Baht aku. Ada 2 keping duit kertas 100 TB, 5 keping duit kertas 20 TB, 1 keping syiling 10 TB, 2 keping syiling 5 TB, 1 keping syiling 2 TB, dan 7 keping syiling 1 TB. Haha...gigihnya la aku menulis.

1 comment:

  1. eToro is the #1 forex broker for rookie and advanced traders.

    ReplyDelete