Followers

Wednesday, 26 October 2016

Segmen Bloglist November Blog Seindahcerita

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Lama betul aku tak join mana-mana segmen atau giveaway yang dianjurkan oleh Blogger. Mana tak nya sekarang ni aku banyak fokus pada event-event dan advertorial. Dengan assignment nya lagi bersepah. Ni pun baru je siapkan satu. Banyak lagi yang tunggu turn. Cuma tuan empunya diri ni da tak larat nak hadap. I was exhausted!


Segmen Bloglist November Blog Seindahcerita
Klik gambar untuk join segmen ini


Tadi saja usha-usha segmen-segmen yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger that's why la aku join Segmen Bloglist November Blog Seindahcerita ni. Lagipun syarat-syaratnya tak susah pun. Buat simple entry dan follow semua media sosial yang dinyatakan kat tuan punya blog.

2 comments: