Followers

Sunday, 16 October 2016

Losyen Tangan & Badan Jenama New & Trendy

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Losyen tangan dan badan jenama New & Trendy ni bukan la satu jenama yang asing bagi gadis-gadis atau wanita-wanita seperti aku.

Aku mula pakai losyen tangan dan badan jenama New & Trendy ni dari umur aku belasan tahun lagi. Sekali pakai terus jatuh cinta sebab bau dia wangi sangat-sangat. 


Losyen Tangan & Badan Jenama New & Trendy


Kelmarin masa tengah shopping dekat Giant Bukit Tinggi Klang aku tak ada intention pun nak beli losyen New & Trendy ni. Da lupa da pun sebenarnya sebab tak ada iklan brand New & Trendy ni kat dalam tv.

Kebetulan je masa tu aku tengah cari shower yang ada bau bunga rose dan tiba-tiba terpandang plak satu shower ni yang ada gambar bunga rose kat sticker botol dia. 


Losyen Tangan & Badan Jenama New & Trendy


Tengok brand rupanya New & Trendy. Apa lagi aku pun ambil jela sebab aku pernah pakai losyen dia. Memang wangi sangat. Favourite lotion la senang cite. Hehehe

No comments:

Post a Comment