Followers

Sunday, 24 July 2016

Pampers Goo.N Murah di Lazada Big Baby Fair 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Pening jugak kepala kadang-kadang bila nak pilih jenama pampers ni. Maklum la yang pakainya baby..bukannya kita..kalau boleh biar la anak kita tu rasa selesa walaupun pampers cuma salin 3 kali je sehari. Kalau pampers tu 8 jam dipakai tapi still tahan lagi, tak bocor, baby tak gatal..means pampers tu bagus la kan...

Korang pernah tak dengar pampers jenama Goo.N? Aku first time tau pasal pampers jenama Goo.N ni..Disebabkan tak pernah dengar sebelum ni so aku pun Google la..Brand Goo.N ni dari Jepun rupanya... Kalau kereta Mitsubishi Lancer keluaran syarikat Jepun tu boleh jadi kegilaan ramai disebabkan kualiti yang bagus dan harga yang mampu milik, tak mustahil pampers Goo.N ni pun akan disukai ramai dan lagipun memang da jadi satu barang keperluan kalau ada baby..betul tak? 




Sempena Lazada Big Baby Fair yang akan diadakan secara langsung dari 27-31 Julai 2016, korang boleh dapatkan potongan harga sebanyak 20% bagi pelanggan baru dengan menggunakan kod Baucer '20LAP20'. Jadi jangan lepaskan tawaran hebat ni!

2 comments: