Followers

Monday, 11 July 2016

Miss Raya Glam ShareShare Contest

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Tengah mood beraya lagi ke korang? Aku...raya macam tak raya jela tahun ni..dan mungkin tahun-tahun seterusnya pun sama..sebab??? Sebab kena beraya sendiri la..beraya macam orang bujang..ermmm malas nak cite panjang-panjang nanti banjir plak food court Aeon Mall Rawang ni..huhuhu..

Untuk ubat kesedihan aku pun join la contest Miss Raya Glam ShareShare ni..senang je nak join..pakai baju raya, selfie atau ambil gambar sorang then post kan ke wall FB page ShareShare tu dengan ayat-ayat yang diorang da sediakan untuk kita.. Contohnya macam kat bawah ni...

Hai Hai buddiez, aku dah join contest ni! Tolong banjirkan 'like' pic aku & 'like' ShareShare page ye... Selamat Hari Raya!! 
#shareshareraya #ashbarzstudio www.shareshare2u.com/shareshare-fb.html

Senang kan? Tapi yang susahnya kena cari LIKE banyak-banyak..hadiahnya pun boleh tahan lumayan jugak korang boleh tengok dari link yang aku sediakan kat penghujung entry ni..


Miss Raya Glam ShareShare contest Qiya Saad
Miss Raya Glam ShareShare Contest 2016


Contest Miss Raya Glam ShareShare ni adalah contest ke empat (4) yang aku join sepanjang aku aktif dalam dunia maya ni..chewah..hahaha..poyo je ayat..sejak hujung tahun lepas laa..kat bawah ni gambar aku pakai baju raya 2 tahun lepas..recycle je baju-baju mana yg ada..baju raya baru tahun ni aku simpan je utk raya tahun depan plak..hahaha..tak la, sebenarnya aku tak ada mood nak beraya tahun ni sebab tu sekeping gambar raya pun aku tak snap..


Korang yang terbaca entry aku ni tolong la LIKE aku kat Facebook Page ShareShare ni ye..

Thank you guys for your loyal support..muahciked!!!

3 comments:

  1. hi, nice entry. done follow u, follow me back ;) http://acuyuhan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Good Luck ye qiya... LeYa doakan agar Berjaya.. Lorr..kalau tahu sorang, meh le dtg raye umah LeYa.

    ReplyDelete