Followers

Friday, 3 June 2016

Tempahan Biskut Raya Homemade 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Pantas masa berlalu meninggalkan kita. Tinggal beberapa hari je lagi umat Islam akan menyambut bulan Ramadhan. Korang da tempah biskut raya ke belum ni?

Saya planning nak buat biskut raya tahun ni. Semangat belek-belek resepi lama-lama kat blog saya ni. Dalam kepala da set nak buat biskut almond london, barang je belum beli. Sekali try guna oven tup tup blackout satu rumah.

Last-last tanya kawan ada jual biskut raya tak. Nasib baik ada..fuhhh..lega..kalau tak memang tak merasa la biskut raya homemade yang ternyata sedap-sedap belaka.

Banyak jenis kuih raya yang ada. Contohnya Semperit Susu, bangkit kelapa, bangkit durian, cornflakes, biskut arab, dan macam-macam lagi. Boleh tengok senarai nama biskut raya dan harga kat bawah ni.

Tempahan Biskut Raya Homemade 2016

Tempahan Biskut Raya Homemade 2016

Tempahan Biskut Raya Homemade 2016

Tempahan Biskut Raya Homemade 2016

Tempahan Biskut Raya Homemade 2016

Tempahan Biskut Raya Homemade 2016

Tempahan Biskut Raya Homemade 2016

FREE delivery area Jalan Kebun, Bandar Putera 2, Bandar puteri, Bukit Rimau, Berjaya Park, Johan Setia, Bandar parkland, Sijangkang & Telok Panglima Garang, Bukit Tinggi, Bandar Botanic, dan Bukit Naga.

Minimum order 3 jenis kuih dan tempahan akan ditutup pada 10 hari berpuasa (16/6/2016).

Kalau berminat boleh order dengan saya. Whatsapps kat nombor saya ni 0122668424 (Qiya).

Terima kasih sebab sudi singgah dan baca blog saya ni. Dan dikesempatan ni juga saya nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa.

6 comments:

  1. Replies
    1. Kalau nak boleh order dekat saya..:)

      Delete
  2. Salam Ramadan Al Mubarak Qiya... semoga Ramadan tahun ini lebih baik dari tahun2 sebelumnya... aamiin.

    Wahhh bnyk biskut raya... terbaik!!.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih abg khir..salam Ramadhan juga ye..nak order kuih raya? Hehe

      Delete
  3. selamat berpuasa qiya..sedap2nya kuih2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih el.selamat berpuasa juga ye..nak order boleh..hihi

      Delete