Followers

Sunday, 29 May 2016

Subang Emas Penyeri Aidilfitri

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Persiapan hari raya Aidilfitri bukan boleh disiapkan dalam masa sehari dua. Banyak perkara yang perlu diambil kira sebelum membeli sesuatu tu lagi-lagi di zaman yang serba gawat ni. Kalau boleh apa yang kita beli sekarang ni mesti ada nilai di masa depan supaya boleh menyelamatkan kita ketika sesak nanti. Satu-satunya barang yang tinggi nilai dan kalis inflasi adalah emas. Emas bukan saja perhiasan bagi kaum wanita, tapi juga adalah aset yang sangat berharga. 

Antara barang kemas yang mampu dimiliki adalah subang emas. Subang adalah barang kemas yang agak murah selain loket emas berbanding barang kemas yang lain seperti rantai tangan, rantai leher, cincin, gelang kaki dan sebagainya.

Di bawah ini adalah gambar-gambar subang emas 916, loket emas 916, rantai tangan emas 916, dan rantai kaki emas 916 dari koleksi Sayap Infiniti Network.

Subang Gantung Emas 916

SG001
Berat 1.39g

subang, gantung, emas, 916, qiya, saad, sayap, infiniti, network


Subang Cincin Berbuah Emas 916

SCB001
Berat 1.37g


SCB002
Berat 1.28g



Subang Cincin Berbuah Budak Emas 916

SCBB001
Berat 0.77g



Subang Cincin Budak Emas 916

SCB001
Berat 0.48g



Loket Emas 916 

L001
Berat 0.88g   



Rantai Tangan Emas 916

RT001
Berat 1.97g
Panjang 17cm



Rantai Kaki Emas 916

RK001
Berat 2.49g
Panjang 26cm



Jika berminat boleh terus hubungi saya, Qiya (0122668424). Penghantaran akan dibuat melalui pos dan juga Cash on Delivery (COD) disekitar kawasan Lembah Klang seperti Shah Alam, Klang, Puchong, Petaling Jaya, Kuala Lumpur dan sebagainya.

4 comments:

  1. wah wah cantik2 koleksi emas ni qiya, baru berkesempatan singgah blog qiya.. kak ana follow sini kay #197 .all the best buat qiya cumel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak ana. Tapi koleksi barang kemas ni tak banyak. Qiya fokus yg kecil-kecil dan yg semua orang mampu milik..:)

      Delete
  2. waa cantik2 designnye..

    itu la kan persiapan kena awal.. mcm saya ni 5 hari nk raya baru dapat jejak kaki di semenanjung.. hmmm..


    Blogwalking Sini, Jemput Join Segmen Saya Ni :)

    Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif segmen....

    ReplyDelete
  3. cantiknya..tinginnye nak beli tuk diri sendiri..tp tulah asik pikir anak2 je hahaha

    ReplyDelete