Followers

Wednesday, 11 May 2016

Fesyen Baju Melayu Cekak Musang Sempena Hari Raya Puasa

Tak adil la kalau shopping baju raya sendiri je kan. At least tolong la pilih baju raya untuk husband sekali. Tak gitu? Atau pun kalau tak ada husband beli la untuk ayah ke. Baru la boleh di kategori kan sebagai anak syurga..

Baru-baru ni pun perkataan anak syurga ni jadi isu hangat kan? Tau ke tak tau ni? Saya tau gitu-gitu je sebab malas nak ambil port sangat..macam biasa, malas nak sibuk hal orang..so, kita tinggal kan kisah viral anak syurga ni.

Sekarang nak cerita pasal persediaan raya untuk orang lelaki. Baju raya jenis apa jadi trend terkini untuk si jejaka tampan. Baju melayu cekak musang atau baju melayu teluk belanga? Kedua-duanya pun cantik je tapi kat sini korang cuci mata dengan baju melayu cekak musang dulu boleh tak? Nanti saya update baju melayu teluk belanga plak...















Bagi peminat BAJU MELAYU CEKAK MUSANG yang tengah fikir kat mana nak tempah, tak payah tempah-tempah baju raya lagi. Boleh dapatkan segera kat SINI. Selain itu, Fesyen baju raya Muslimah
dan Barang perhiasan wanita pun ada juga. So, boleh start window shopping untuk buat perbandingan harga. Jadi la pengguna bijak!

12 comments:

  1. Awalnya raya. Tema color ape nanti? Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Preparation mesti kena awal Wawa..tema raya Qiya tahun ni belum ada lagi..hihi..

      Delete
  2. Banyak juga warna yang menarik. Pilihan terbaik.

    ReplyDelete
  3. iols dah prepare siap2..tp even dah siap2 mcm x cukup je..biasalah pompuan kan hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli la banyak-banyak..tambah lagi..hehe..

      Delete
  4. nice sharing. Baju Melayu lelaki pun cantik2 belaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak lagi yang cantik-cantik. Boleh tengok dekat link di atas..

      Delete
  5. Replies
    1. Betul tu..nak raya nanti relax je..huhu

      Delete
  6. sekarang ni suka pakai jubah je huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jubah pun cantik. Style sekarang ni kan..nanti qiya update jubah plak..

      Delete