Followers

Friday, 8 April 2016

Servis Cetak & Sulam T-shirt di Auditra Printing

Sudah menjadi trend sekarang ini bila ada sesuatu program je pakaian mesti nak  seragam tak kira la majlis formal atau tak formal. Lihat saja la aktiviti kelab dan persatuan atau pun majlis-majlis kenduri kahwin kebiasaannya mereka memakai T-shirt yang mana warna dan design nya mesti sama sebab nak ikut tema majlis tersebut la katakan.


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Selain T-shirt, sudah menjadi satu kewajipan setiap tetamu yang hadir dihadiahkan dengan door gift yang sudah di bungkus cantik dalam goodies bag. Tapi kalau bagi mereka yang kurang biasa dengan persiapan sesuatu majlis tu mesti tertanya-tanya juga kan mana la tempat nak cari kedai yang ada servis cetak dan sulam T-shirt dengan harga yang murah dan mempunyai kualiti yang terbaik.

Kini dengan adanya Auditra Printing anda kini tak perlu risau lagi. Auditra Printing ini bukan hanya menawarkan servis cetak dan sulam T-shirt, malah lebih daripada tu sehinggakan servis penghantaran juga mereka tawarkan semata-mata untuk memudahkan pelanggan di seluruh Malaysia.

Dengan adanya kemudahan Internet, sudah menjadi gaya hidup masyarakat Malaysia sekarang suka shopping online. Beli secara online ni bukan saja jimat masa, malah jimat duit dan jimat tenaga. Duit yang kita sepatutnya guna untuk isi minyak dan bayar tol tu boleh kita spend untuk beli T-shirt, goodies bag, design topi, cetak design dekat tuala ke  tau pun boleh buat banner. Baru la nampak majlis tu persiapannya telah pun dirancang sebaik-baiknya. Segalanya ini dapat direalisasikan dengan adanya Auditra Printing. 

Jom kita tengok apa kelebihan Auditra Printing ini.

 Auditra Printing dan Embroidery.

"PAKAR CETAK TSHIRT ANDA"

Auditra Printing menyediakan servis cetak & sulam tshirt yang cepat dan berkualiti dengan harga yang murah dan kompetatif.

Perkhidamatan Auditra Printing meliputi ;

► Cetak & Sulam Tshirt
► Custom Made Tshirt
► Baju Koperat
► Jaket Varsiti
► Jersi Pasukan
► Bunting Banner
► Flyers / Business Card

================================
KEISTIMEWAAN AUDITRA PRINTING
================================

+ Khidmat design tshirt secara PERCUMA.
+ Berpengalaman lebih 2 tahun dalam industi tshirt printing.
+ Harga yang murah dan berpatutan.
+ Kualilti printing adalah yang terbaik dan berkualiti.
+ Minimum order yang sangat rendah serendah 2 helai.
+ SERVIS PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia

KELEBIHAN TEMPAH DENGAN AUDITRA PRINTING :

● tidak perlu pening nak buat design.
● tidak perlu ke kedai sendiri.
● jimat masa, tenaga dan duit anda.
● Barang terus sampai ke rumah.

Disini anda boleh lihat gambar-gambar T-shirt, goodies bag, towel dan sebagainya yang saya ambil dari Facebook Auditra Printing ini.


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Auditra Printing, cetak, sulam, T-shirt, Qiya, Saad


Kunjungi showroom Auditra Printing di:

XG-4 Blok K, Jalan Plumbum X7/X,
Pusat Komersial Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor.


Untuk pertanyaan, sila SMS/WHATSAPP 018-987 2310 ataupun layari Facebook Auditra Printing di https://www.facebook.com/AuditraProduction/

2 comments: