Followers

Saturday, 2 April 2016

Evgenis Vitamin C Injection atau Supplement. Mana satu jadi pilihan?

Lawanya perempuan ni. Kulit putih gebu. Muka licin je. Satu parut pun tak ada. Dah la sexy. Mesti terliur je lelaki tengok.

Ni mesti inject vitamin C brand Evgenis ni..tak pun makan vitamin C Shaklee..macam macam teka-teki bermain dalam kepala aku ni..

Lepas satu satu gambar dia aku belek. Kagum betul aku dengan perempuan yang pandai jaga kulit ni. Serius. Memang cantik wa cakap lu...




Belek punya belek..baca dari komen-komen orang..eh eh, bukan perempuan la..tertipu sudah..

Lelaki rupanya..Nur Sajat nama dia..Sajat ni memang famous..ada pusat kecantikan sendiri..Nursajat Beautician..Sekarang Nur Sajat ni da ada produk penjagaan kulit sendiri jenama Let's Cantique. Ramai artis ambil Evgenis Regeneration Pack dari Nursajat Beautician tau.

Ramai artis masa awal-awal jadi artis dulu tak putih mana pun..masa Adira dalam Akademi Fantasia (AF) dulu gelap juga kulit dia..tapi sekarang kulit Adira da jadi putih gebu, licin, halus, macam telur baru lepas kena kupas!

Selain Adira, Eina Azman sorang lagi. Dulu Eina Azman tu bukan putih pun. Sekarang bukan main lagi kulit dia putih gebu dan bebas jerawat. Dah macam kulit baby da kulit Eina Azman tu. Untunglah suami Eina Azman ada isteri cantik macam tu kan..Eina Azman ni pun guna Evgenis Regeneration Pack vitamin C injection ke?

Yang tu aku tak pasti...yang pastinya Emma Maembong dan Nad Zainal memang suntik Vitamin C brand Evgenis ni.

Evgenis ni mahal gila tau..RM1000 lebih harga dia..tahan berapa lama aku tak tau. belum buat research lagi. research la sangat kan...pada hal baca kat Google je...

2 comments:

  1. https://www.nst.com.my/news/2016/12/199099/injections-skin-whitening-treatment-could-kill-you

    ReplyDelete
    Replies
    1. research kat internet.. ini yg I jumpe.. seauh mana kebenarannya x tau.

      Delete