Followers

Tuesday, 22 March 2016

Sepetang Bersama Blogger 2016 (SBB2016)

Assalamualaikum

Dan salam sejahtera.

Hai semua...

Kalau Sepetang Bersama Blogger tahun lepas (SBB2015) iPhone 5s menjadi hadiah utamanya. Untuk Sepetang Bersama Blogger tahun 2016 ini (SBB2016) apa pula hadiah utamanya kan? 

Mesti ramai Blogger yang ternanti-nanti majlis perhimpunan 500 Blogger-blogger seluruh Malaysia ini kan. Kali ini majlis SBB2016 ini akan berlangsung seperti dalam maklumat di bawah.

Tarikh: 16 April 2016
Tempat: Dewan Campbell, Kuala Lumpur
Masa: 8.30 pagi - 5.00 petang

Untuk mendaftar sila ke link sbb.my ini. Yuran pendaftarannya adalah RM50.00 tapi bagi sesiapa yang mendaftar awal yuran pendaftarannya cuma RM30.00 je.


Dengar khabar ramai penaja SBB2016 kali ni antaranya adalah Abang Ensem, Ephyra, dan ramai lagi. Yang paling best, Adi Putra pun adalah salah sorang penaja SBB2016 ni juga tau.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang hadiah-hadiah menarik, pihak penaja yang terlibat dan apa saja yang berkaitan dengan majlis SBB2016 ini sila rujuk Blog Denaihati ini.

Terima kasih diucapkan kepada pihak penganjur dan penaja-penaja majlis Sepetang Bersama Blogger 2016 ini. Semoga majlis ini akan berjalan lancar seperti yang dirancangkan.

11 comments:

  1. Macam best. Dah ada aktiviti hari tu :(

    Have fun :)

    ReplyDelete
  2. wahhh, macam best je.. qiya selalu join ke? syok gak dapat gi..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah ni kali yang ke dua..Jom la wawa..:)

      Delete
  3. Jumpa Pisyek di sana jugak. Baru je register semalam. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Pisyek.ok nanti jumpa boleh sembang-sembang..:)

      Delete
  4. Hahaha..x sangka kita satu meja tadi....nnti update artikel psl sbb jangan lupa tag keladi...www.keladionline.com...maklum lah keladi tak ada fb...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat la fb keladi..senang sikit..

      Delete
    2. Buat la fb keladi..senang sikit..

      Delete