Followers

Wednesday, 17 February 2016

Restoran Zupie Repeat

Selain rekaan dalaman yang menarik menu makanan di Restoran Zupie Repeat ni boleh dikatakan sedap-sedap belaka. Ini kali kedua saya datang makan disini. 




Kali pertama saya makan kuey teow kungfu dan tengahari tadi saya merasa masakan tengahari pula. Memang sedap, yang penting ada masak lemak kuning sayur labu..hehe..

tapi sorry la saya lupa nak ambil gambar kuey teow kungfu dengan makanan tengahari tadi. Nanti ada masa saya cuba masakan panas pula then saya snap picture banyak-banyak ye...



Lokasinya adalah seperti di bawah ni...


4 comments:

  1. Replies
    1. Mai la sini Nadia kita makan sama-sama..dekat je dengan rumah parents awak kan..:)

      Delete
  2. kalau dah kali ke 2 makan kat sana maknanya memang sedap la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap Munirah. Sos pencicah ikan bakar dia pun sedap tau. Saya tak sabar nak cuba masakan panas..dan untuk pengetahuan ni restoran ikan bakar sebenarnya...::)

      Delete