Followers

Friday, 12 February 2016

Jana Pendapatan Sampingan dari Rumah dan Rebut Pelbagai Hadiah Menarik.

1. InvolveAsia

InvolveAsia adalah sebuah website platform pemasaran e-dagang (e-commerce Marketing Platform) yang dulunya dikenali sebagai Shopstylers ini sangat sesuai untuk dijadikan sumber pendapatan sampingan kepada mereka yang berminat dalam bidang Affiliate Marketing ini terutamanya mereka yang berpengaruh di laman sosial seperti Blogger atau Online Influencer. 


Terdapat banyak syarikat e-dagang terkenal telah dikumpulkan dalam satu platform bagi memudahkan peniaga untuk mengakses kesemua website yang berdaftar di bawah InvolveAsia ini contohnya seperti Zalora, Lazada, Shogun, Trivago, Reebonz, dan sebagainya tanpa perlu mengakses satu persatu laman web tersebut. Hanya perlu Log In di website InvolveAsia sahaja dan boleh mula buat promosi pelbagai jenama terkenal contohnya seperti hand bag jenama Gucci, Prada, Channel, Michael Kors,dan sebagainya daripada mana-mana website e-commerce yang berdaftar di bawah platform pemasaran e-dagang InvolveAsia ini.




Pada saya, Affiliate InvolveAsia ini masih baru dikalangan blogger, jadi cepat rebut peluang jana pendapatan sampingan dengan DAFTAR SEGERA DISINI!


2. Clixsense


Klik iklan - 1 klik akan dibayar minimum $0.001 USD dan akan dapat lebih jika UPGRADE. Untuk upgrade kena bayar $17.00 USD. 

Jawab survey - Boleh melebihi $1.00 USD untuk setiap survey.

Cash out - Untuk STANDARD members minimum $8.00 USD dan PREMIUM members $6.00 USD.

Affiliate - kita akan dibayar bila kawan-kawan join Clixsense .

Pendapatan dalam USD

Pembayaran melalui Check, PayPal dan PayToo.

Jika berminat sila DAFTAR DI SINI.


3. Neobux





Neobux ni lebih kurang macam Clixsense juga. Saya baru join dalam bulan Febuari 2016 ni je. Pendapatan yang kita dapat adalah melalui berapa banyak iklan yang kita klik dari website Neobux ni ataupun dipanggil PTC iaitu Pay-to-click bagi mereka yang da biasa dengan istilah-istilah dalam bidang Internet Marketing ni.

Neobux ini bagi saya leceh sikit sebab kita kena buka website dia hari-hari dan klik iklan-iklan tersebut dan bayaran untuk 1 klik hanya $0.001 USD je. Untuk orang yang betul-betul tak ada kerja dan boleh menghadap internet 24/7 contoh suri rumah mungkin OK la. Tapi saya share juga Neobux ni dengan korang semua sebab ada je orang yang dapat hasil dari Neobux ni mungkin disimpan selama satu tahun baru Cash Out.

Untuk Cash Out yang pertama, pendapatan minimum kita mesti $2.00 USD bersamaan dengan RM8.80. Kemudian, setiap kali cash out yang seterusnya kena ada kenaikan $1.00 USD sehingga pendapatan $10.00 USD. Contohnya cash out kedua $3.00 USD, cash out keempat $4.00 USD sehingga mencapai $10.00 USD, dan setiap kali cash out yang seterusnya adalah maintain $10.00 USD. Kaedah pembayaran adalah melalui PayPal, Payza, dan Neteller.

So, kalau sesiapa yang berminat boleh DAFTAR DISINI.


  4. 8Share


Share iklan-iklan menarik dari website 8Share sama ada dalam Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris.

RM0.20 untuk setiap klik dan ada Bonus Point (BP) untuk tebus pelbagai VOUCER menarik.

Pendapatan minimum RM50.00 boleh Cash Out.

DAFTAR SINI bagi yang berminat.


5. DanaNiaga2u


DanaNiaga2u ni bagi saya sebuah program Affiliate yang simple je. Untuk jadi ahli hanya perlu DAFTAR dan bayar RM10 sebagai yuran. Dah nama pun Affiliate mesti lah kerjanya mempromosi pelbagai link produk selain mencari downline. Kalau tak memang tak akan ada 1 sen pun income kita.

Oh ye bila rakan-rakan daftar sebagai ahli dan bayar RM10 automatik duit yuran pendaftaran ni akan masuk ke akaun yang kita daftarkan dan tak perlu susah-susah nak daftar PayPal dan sebagainya kerana DanaNiaga2u ni menerima bank-bank tempatan seperti Maybank, CIMB, dan banyak lagi.

Kalau berminat boleh DAFTAR SINI.


6. YouthToEarn


YouthToEarn ini saya baru join (13/02/2016). Saya join sebab senang sangat nak daftar. Tak perlu nak register detail akaun kita. Sebab Payment melalui check.

Lagi best lepas DAFTAR terus dapat 20$ dan bila ada orang klik link yang kita promosikan tu kita akan dapat 5$ untuk setiap klik. Then bila jumlah duit kita dah sampai 300$ YouthToEarn akan hantar check kat kita.

So, kalau berminat DAFTAR la kat SINI.

Dekat bawah ni bukti Income saya, tapi belum Cash out lagi sebab minimum 300$. USD tau bukan dalam Ringgit Malaysia (RM).

 So, 45$ X RM4.40 = RM198.00 ni pendapatan dalam tempoh tak sampai 1 hari pun tau!

Tarikh: 13/02/2016

Best ke tak?

Lagipun kalau join tak rugi apa-apa pun sebab tak ada sebarang yuran pendaftaran dikenakan cuma kalau tak SING IN dalam masa 30 hari semua pendapatan kita BURN. So, lepas da SIGN UP buat la note kat mana-mana supaya tak lupa.

Ini review terbaru saya, YouthToEarn ni BETUL ke BOHONG?. Boleh baca entry dan komen-komen dari pembaca Blog saya. Saya sengaja tak nak padam apa yang saya tulis dalam entry ni atas sebab-sebab tertentu. So, sila baca untuk  dapatkan maklumat lanjut ye.


7. WOOP

WOOP ini singkatan dari perkataan Women of Opinion. Tugas kita mudah je cuma jawab setiap survey.



Survey pula ada 2 jenis; Daily Mission dan Big Mission. Daily Mission ni point dia kecil je, so kalau nak mata ganjaran yang lebih besar better buat Big Mission.


Mata ganjaran ni kita boleh tebus macam-macam barang yang mana barang tersebut lebih kepada keperluan harian. Sesuai untuk suri rumah yang nak tolong ringankan beban suami tu.

Antara jenama barang adalah seperti Softlan, Colgate, Joy, Sony, Betadine, dan sebagainya.


Menarik tak? Menarik sangat kan. Kalau berminat boleh DAFTAR KAT SINI SEKARANG JUGA!


8. Affiliate Klikjer.com



Klikjer ni agak popular di kalangan Blogger dan memang da ramai Blogger jana income dengan Klikjer ni. Kebanyakan produk dari Klikjer ni adalah dalam bentuk eBook dan sesuai untuk dijadikan sebagai penduan kepada mereka yang memerlukan.

Sebagai contoh, jika seseorang tu merasakan duit gajinya sentiasa tak cukup mungkin sesuai baca eBook Rahsia Rezeki ni sebagai rujukan.




Dan ataupun mungkin ada yang baru nak berjinak-jinak dengan pelaburan emas secara serius boleh rujuk eBook Rahsia Usahawan Emas ini.


 


Tugas kita sebagai Affiliate Marketer adalah promote je produk-produk daripada syarikat pengiklanan yang kita daftar dan kalau ada yang berminat atau senang cakap rezeki kita murah mungkin ada pembeli eBook tersebut dan dari situ la kita akan dapat komisen dari kerja-kerja mempromosi link-link produk tersebut.

DAFTAR SINI bagi yang berminat.


9. Join Giveaway

Kalau suka barang FREE boleh sertai Giveaway dari mana-mana blog sebanyak yang mungkin.

Giveaway ni selain berkemungkinan boleh menang pelbagai hadiah dari penganjur kita juga dapat berkenalan dengan ramai Blogger-blogger baru dan lama sambil tambah follower blog bagi memudahkan kita untuk buat networking ataupun blogwalking. Blogwalking ni penting untuk kekalkan visitor blog.

Gold Giveaway #1 by Qiya Saad Powered by Sayap Infiniti Network ini adalah satu Giveaway yang saya jalankan di blog saya ini dan ianya masih berlangsung sehingga 14 Jun 2016. Kalau nak tahu hadiah apa yang menarik untuk Giveaway ini sila la klik link kat atas tu.


Sebenarnya banyak lagi lubuk DUIT dari Internet yang dah ramai orang tahu tapi cukuplah yang ni dulu sebagai sumber pendapatan untuk mereka yang baru berjinak-jinak nak tambah pendapatan sampingan dari rumah sambil menikmati pelbagai hadiah menarik yang boleh diperolehi secara percuma.

2 comments:

  1. NeoBux is a very popular work from home website.

    ReplyDelete
  2. Get daily suggestions and methods for earning $1,000s per day FROM HOME totally FREE.
    GET FREE ACCESS INSTANLY

    ReplyDelete