Followers

Sunday, 17 January 2016

TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY

Giveaway, contest, calendar, tiga, lalat, qiya, saad
Untuk join sila klik banner

Tiga lalat..kenapa nama blog ni tiga lalat ek? Tertanya-tanya aku sendiri dalam benak ni..tapi tak ku temu jawapannya..hanya pemilik blog tiga lalat je yang ada jawapan kepada persoalan aku ni..

Bukan apa, cuma kebiasaannya serangga yang bernama lalat ni kan bagi imej yang tak elok. Contohnya tempat yang kotor, busuk, dan menyebabkan orang tak selesa duduk kat situ..tapi bagi blog tiga lalat ni adakah mencerminkan imej yang berlainan???

Apapun, lalat tetap makhluk ciptaan Tuhan yang ada fungsi dan kelebihan yang tersendiri. Jangan kerana imejnya begitu kita terus menghina dan menghukum semberono sehingga lupa semua makhluk yang Tuhan cipta didunia ini hanya untuk berzikir dan bertasbih kepadaNya.

6 comments:

  1. good luck...
    saya pun ada join GA yg sama

    ReplyDelete
  2. salam cik qiya, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam tiga lalat.terima kasih tapi saya still nak tau kenapa blog tiga lalat ni diberi nama tiga lalat...

      Delete