Followers

Sunday, 17 January 2016

SURPRISE OF GOLD GIVEAWAY #1 BY QIYA SAAD POWERED BY SAYAP INFINITI NETWORK

Assalamualaikum...

Hai semua..memandangkan tempoh segmen Gold Giveaway #1 by Qiya Saad powered by Sayap Infiniti Network ini agak panjang iaitu sehingga 14hb Jun 2016, jadi saya nak buat SURPRISE untuk semua PESERTA yang sudi join segmen saya ini. 

gold, giveaway, qiya, saad, sayap, infiniti, network
Untuk join sila klik banner

Setakat ini cuma ada 30 orang peserta saja selama lebih sebulan giveawayini dilancarkan dan saya masih memerlukan banyak lagi penyertaan sekurang-kurangnya 100 orang peserta bagi memeriahkan segmen yang pertama saya anjurkan selama 4 tahun menulis blog ni. Tapi sebelum ni blog saya ni tak berapa aktif disebabkan beberapa faktor yang tak dapat dielakkan. Jadi, ini lah masanya untuk saya berkongsi apa yang saya ada dengan sahabat-sahabat blog sekalian.

Mesti korang semua nak tahu apa SURPRISE nya kan...

Untuk maklumat lanjut boleh tengok kat bawah ni ye...


Tahniah diucapkan kepada peserta-peserta yang terpilih dalam cabutan bertuah SURPRISE ni!

1 comment: