Followers

Sunday, 10 January 2016

Segmen Blogwalking | Yaya Cendana

qiya, saad. blogwalking, yaya, cendana, blogger, uitm, student
Untuk join sila klik banner

22 comments:

  1. jom join...sya tag awk http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/year-end-new-year-giveaway-by-aynal-m.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Noor Najwa. Terima kasih ye tag saya..rasa terharu plak..:)

      Delete
  2. saya buat blogwalking setiap hari..memang guna banyak masa namun memang ia cara blogger untuk saling berhubung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih blogwalking sini. Insyaallah saya akan ke blog Hanafi juga nanti ye..:)

      Delete
  3. hmm dah tak de masa nak blogwalking. satu hari ada la 5-10 blog je dapat baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa..yang penting sempat juga jengah ke blog lain..blogwalking ni ambil masa sebenarnya..tapi bagus untuk blogger baru macam saya ni..blog uncle zuan da dikenali ramai, so boleh slow skit blogwalking..:)

      Delete
  4. dari segmen yang sama =D

    http://hikayatleyha.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga terus maju dalam dunia blogging ye Shaq Zulqarnain..:)

      Delete
  5. Good luck qiya! Abam x sempat nk join byk segmen sbb bz dgn tugas. Bila cuti sek akan aktif semula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keep priority first Abam Kie..selamat menjalankan tugas..terima kasih sudi singgah lagi kat sini..:)

      Delete
  6. hi thank you. done follow awak juga :D

    ReplyDelete
  7. balas singgah. Dr segmen sama.. :D

    ReplyDelete
  8. hye dari segmen yg sama done follow

    ReplyDelete
  9. http://greennyworldland.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html
    singgh sini :D

    ReplyDelete
  10. singgah dri segmen yg sama....
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html

    ReplyDelete