Followers

Friday, 29 January 2016

Sambut Birthday Adam Mikhaeil yang ke-6

Assalamualaikum...

Hari ni genap 6 tahun da umur anak sulung saya yang bernama Adam Mikhaeil. Tapi saya terpaksa celebrate birthday dia awal beberapa hari dari tarikh sebenar di atas sebab-sebab tertentu.


Birthday Adam yang ke-6 hari tu saya celebrate simple je. Goreng mihun dan potong kek. Hadiah pun tak beli...tapi yang penting Adam happy sangat..hehe


Ni aksi-aksi dua beradik ni Adam dan Anis tengah tiup belon sambil posing. 


Sebenarnya banyak lagi gambar-gambar lain tapi cukuplah yang ni je saya masukkan dalam blog untuk perkongsian peribadi dengan pembaca blog saya ni.


Akhir kata, sebagai ibu saya sentiasa doakan yang terbaik untuk anak-anak saya. Amin...

1 comment: