Followers

Wednesday, 13 January 2016

Hadiah Amy Hilmirda Giveaway 2015 da sampai. Thank you yunk!

Assalamualaikum..

Hai semua..Hadiah Amy Hilmirda Giveaway 2015 da sampai hari ni. Excited sangat ni, sebab first time dapat hadiah GA tau. Sebelum ni memang tak rajin join GA bagai ni. Sekarang rasa macam nak join GA je sepanjang tahun ni. Kalau ada hadiah tiket motoGP kan best, teringin sangat nak jumpa Rossi nak peluk cium (hahahaha) tapi tak nak lah beli tiket mahal-mahal tu..tak mampu mak..hakhakhak...

Qiya, Saad, amy, hilmirda, giveaway, GA, contest, menang
Hadiah Amy Hilmirda Giveaway 2015 (Herbal Plus)

Terima kasih diucapkan kepada Amy Hilmirda. Semoga success yunk!

21 comments:

  1. bestnya.. kita punya belum sampai lagi..
    neway, tahniah Qiya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Area awak jauh kot Beiby Yatie. Saya nearby area je dengan Amy Hilmirda. Jangan risau, ada la nanti tu..tahniah tau! :)

      Delete
    2. memang pun jauh.. terpisah dengan laut china selatan, hehe.. terima kasih :)

      Delete
  2. Tahniah...bestkn klau menang dot hadiah d blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Asha Lya..best sangat! :)

      Delete
  3. hadiah abah belum sampai. mungkin sbb jauh kot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abam kat kelantan kan? Saya dekat-dekat je kawasan dengan Amy Hilmirda tu. Sabar ye Abam Kie, ada tu..:)

      Delete
  4. Tahniah... orang rajin selalu berbuah hasil..x gtu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Khamsi. Betul tu..kena rajin berusaha..:)

      Delete
  5. Seronoknya bila dapat hadiah ni. Nak juga rasanya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok sangat Mek Ila JV. Jemput join Giveaway saya pula. Gold Giveaway #1 by Qiya Saad powered by Sayap Infiniti Network

      Delete
  6. tahniah qiya..eh done folo sini ;)
    thanks sudi baca blog saya..happy blogging!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Pinky Momma..sama la thanx sudi singgah sini..:)

      Delete
  7. Tahniah sis.. Tak sabar nak tunggu saya punya pulak..hehe (over excited)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx umie yana.tahniah juga tau..sabar ye tunggu hadiah awak tu..mesti ada jgn risau..:)

      Delete