Followers

Friday, 18 December 2015

Origami Bunga Ros diperbuat daripada Tisu Kleenex

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hujung-hujung minggu ini dapat bersantai-santai kat rumah memang best. Tapi kalau masa yang terluang tu tak dimanfaatkan rugi juga kan. 

Tadi sempat jenguk-jengok blog Namee Roslan saja tengok apa yang best ada dalam blog dia dan terjumpalah satu entry origami bunga ros yang diperbuat daripada 3 helai tisu jenama Kleenex 'The Power of Scent'. Tisu baru ni sangat lembut texture dia dan wangi baunya mengikut apa yang ditulis oleh Namee Roslan. 

Hasil dari jengah-menjengah tu dapatlah sekuntum bunga ros putih yang cantik sangat-sangat macam dalam gambar di bawah ni.

2 comments: