Followers

Thursday, 31 December 2015

Affiliate Rakan Komuniti Bantu Rakan Komuniti

DanaNiaga2u.com adalah Program Affiliate Referral. 
(Konsep : Rakan Komuniti Bantu Rakan Komuniti)

Percuma daftar untuk buat network dulu.



Modal Kecil, RM10 je, simpan pun tak jadi apa-apa.
Cuba program ni, macam-macam boleh dapat.

*Product diskaun (lebih RM10)
**Web iklan percuma
***Peluang Jana Income RM6,250.00 di Stage-3

Anda mahu BAYAR Rumah & Kereta bayar percuma?

Anda mahu settle hutang semua?

Cukup 3 ahli anda boleh upgrade Stage 2

Stage 1 - RM10 x 5 = RM 50
Stage 2 - RM30 x 25 = RM 750
Stage 3 - RM50 x 125 = RM 6,250
Stage 4 - RM100 x 625 = RM 63,***
Stage 5 - RM300 x 3125 = RM***,***
Stage 6 - RM500 x 15625 = RM*,***,***
Stage 7 - EXECUTIVE (Anda dapat Income dari SEMUA downline upgrade dari Stage 2 hingga Stage 6, 100% ke Bank ANDA)


Daftar sekarang, jangan sampai sedara mara atau kawan-kawan anda taja anda.

Program ini BARU DILANCARKAN...

DAFTAR SEGERA

JANA PENDAPATAN SAMPINGAN DARI RUMAH

Rahsia Blogger jana income RM6,882.00 dari satu platform affiliate! Hebat tak? Bukan blogger tahap retis pun, tapi rakan blogger ini adalah blogger sambilan yang memang dah banyak kali dapat komisen affiliate. Bukan sekali dua, dah beratus kali dah... tak terkejar saya. Almaklumlah, saya ni boleh dikira baru jugaklah dalam teknik buat duit blog menerusi affiliate. Blogger yang saya maksudkan itu ialah Mohd Fairiz. ~Hasrul Hassan~

2 comments:

  1. Saya fail....dlm mempromote...affiliate..x prnh berjya...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun.nampak je macam senang tapi susah sebenarnya.tapi ada je yang berjaya. Contohnya blogger Hasrul Hassan.salute la kat dia..mungkin banyak lagi yang perlu kita pelajari dari blogger-blogger senior.insyaallah setiap usaha akan ada hasilnya..:)

      Delete