Followers

Saturday, 28 November 2015

Phewit! Nak Join Bloglist arepnakbebel.com (2016) - Season 3

Hai...Assalamualaikum.

Hari ni ada orang bertuah...sebab entry dia yang simple tu buat hati saya tertarik untuk join segmen dia...macam tu la easy and simple..baru senang untuk orang yang busy macam saya ni nak join...

ok, jom saya cerita sikit pasal segmen tu ye...tajuk dia korang boleh scroll balik kat atas sebab saya malas nak repeat banyak kali...

So, kalau korang nak blog korang tersenarai selama 1 tahun dalam bloglist pengangjur segmen www.arepnakbebel.com ni klik je sini dan syarat-syarat dia simple je macam gambar kat bawah ni...

Nak join? klik sini

ok korang, have fun..and i wish nice weekends to u guys..bye..

7 comments:

  1. Terima kasih Miss Qiya :) Buat jer yang senang2 macam nih kalau byk sgt syarat nanti orang malas nak buat lagi lagi kalau busy kan.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju.nti buat giveaway plak ye..:)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. singgah dr segmen yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/12/phewit-nak-join-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini jln3..

    Visit me back..
    http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/phewit-nak-join-bloglist.html#.VnUxKrZ94rg

    Good Luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx mimi..will visit ur blog soon..n come back to my blog to join my giveaway...

      http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=1

      Delete