Followers

Tuesday, 24 November 2015

Learn Mandarin Language (Beginner 1)

Hello guys...

Tonight straight to the point saya nak tulis tentang belajar bahasa Mandarin. Bahasa Mandarin ni seronok sebenarnya kalau kita betul-betul nak belajar. Lagipun bahasa Mandarin memang sangat-sangat penting sekarang ni kalau nak berjaya dalam Malaysia.

Sebab apa penting? Sebab yang utamanya ialah ekonomi negara kita sekarang rata-ratanya dimonopoli oleh bangsa-bangsa yang bertutur dalam bahasa cina (bahasa standard adalah bahasa Mandarin). Betul tak? So tak salah pun kalau kita start belajar bahasa Mandarin hari ni.

Untuk membantu korang semua saya dah sediakan kat bawah ni link video basic bahasa Mandarin macam mana cara nak sapa (greetings) orang dalam bahasa Mandarin. So check it out!

Learn Mandarin Language (Beginner 1)

FB Page: Qiya Infinity Trend

For jewellery lover please visit this website Sayap Gold for your satisfaction.

No comments:

Post a Comment