Followers

Wednesday, 3 June 2015

Sepetang bersama blogger 2015 & Yeo's

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni tajuk entry saya ialah Sepetang bersama blogger 2015 & Yeo's. Sepetang bersama blogger 2015 & Yeo's ni adalah sebuah program khas untuk mengeratkan silaturrahim antara blogger ataupun aktiviti untuk blogger tambah networking dan berkenalan sesama blogger. Maklumlah dunia seorang penulis blog ni kan banyak dihabiskan secara maya. Sebab tu lah program macam ni di anjurkan untuk blogger.

sepetang, blogger, yeo's, putrajaya, denaihati, qiya, saad, nuffnang

Program ni sebenarnya saya terjumpa dalam blog Denaihati Network. Kalau nak maklumat lebih detail boleh klik Sepetang bersama blogger ni ye dan untuk pendaftaran pula boleh klik Daftar Sekarang ni sebab kekosongan adalah amat terhad tapi saya tak pasti la pula berapa orang. Program ni akan diadakan pada 13hb Jun 2015(Sabtu) pada jam 8.00 pagi sampai 5.30 petang bertempat di Kompleks Sukan Lasak Putrajaya, Taman Cabaran, Presint 5, Putrajaya. Yuran pendaftarannya pula tak mahal cuma RM30 je.

Antara aktiviti program ni adalah treasure hunt, sharing session dan yang paling best adalah lucky draw. Hadiah utama untuk program ni adalah RM5000. Banyak kan? so apa tunggu lagi..jom kita join sama-sama ye..

Penaja program ni adalah The Sumb  dan rakan media pula adalah Kumpulan Media Karangkraf.


Selain itu, jurugambar sepanjang program sepetang bersama blogger 2015 & Yeo's ni adalah The Photolicious.
Banyak lagi penaja-penaja bersama untuk program ni contohnya eQurban dan Jam Tawaf Magnetik Denai Hati.

Entry terbaru:-

1.Kerja part time mesti pandai bahagi masa kalau tak yang dikejar tak dapat dan yang dikendong berciciran

2.Kenapa pentingnya insurans?dan proses untuk mendapatkan polisinya.

3.Ibu Johan As'ari meninggal dunia

4.Kepentingan insurans.

5.Tone Excel jana pendapatan sampingan.

No comments:

Post a Comment