Followers

Sunday, 7 June 2015

Second Giveaway Novel RAM by SiPanjangKata

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Second giveaway novel Ramli Awang Mursyid (RAM) by SiPanjangKata. Untuk entry ni saya nak cerita tentang contest yang dianjurkan oleh blogger SiPanjangKata yang cute tu. First time saya join contest giveaway macam ni sebenarnya. Sebelum ni teringin je nak join tapi tak berkesempatan.

second, giveaway, Ramli, Awang, Murshid, sipanjangkata, contest, novel, melayu

Peraduan ni simple je. Tulis entry pasal giveaway ni dan follow beberapa syarat yang mudah dan kalau ada luck mungkin korang akan terpilih sebagai pemenangnya kan. Hadiahnya pulak mesti lah novel-novel hasil karya penulis novel terkenal Ramli Awang Mursyid. Syarat-syarat penyertaan boleh tengok kat SINI.

Tarikh tutup penyertaan pada 15 Jun 2015. Still sempat lagi nak join. OK, that's all.

Tags: Giveaway

No comments:

Post a Comment