Followers

Saturday, 6 June 2015

Penipuan Real TranslatorJob.com

Penipuan Real TranslatorJob.com. Pernah tak korang terjumpa iklan Real TranslatorJob.com ni?Baru-baru ni saya pun ada subscribe emel Real TranslatorJob.com ni. Saja nak tengok-tengok apa yang ditawarkan. Dalam emel tu diorang tawarkan kita bekerja part time sebagai penterjemah dokumen dan bayarannya boleh mencecah $100, $200, dan $500. Bila klik link Get Started dari emel kita link ni akan membawa kita ke satu laman web.


Dekat laman web tu ada harga pendaftaran untuk dapatkan job yang ditawarkan. Harga sebelum promosi adalah $68 dan selepas discount 50% $34.


Kalau sapa-sapa ada terlihat iklan ni tolong jangan percaya. This is scammer, not real job offerred. Real TranslatorJob.com ni sebenarnya refferal program.kerja yang ditawarkan bukanlah translate dokumen tapi lebih kurang macam MLM, bila ada orang register dari refferal id kita dari situ la kita dapat income.

No comments:

Post a Comment