Followers

Thursday, 4 June 2015

Lirik Cempaka Di Rembulan - Spring

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tadi baru je saya update lirik lagu Ezad Lazim & RJ tajuk lagu Mati Hati..sekarang saya nak update lirik lagu favorite kesayangan saya ni lagu kumpulan Spring tajuk lagu Cempaka di Rembulan..Dia memang suka lagu lama-lama..lagi veteren lagi dia suka walaupun umur dia muda lagi lebih kurang sebaya saya je..muda ke tu?haha..apa-apa jela kan..

lirik, lagu, cempaka, dirembulan, spring

Saya nak letak video lagu ni sebenarnya tapi tak jumpa macam mana nak copy embedded code tu dari handphone saya ni..kalau dulu saya update entry guna netbook tau la macam mana nak copy code dari Youtube tu..tapi tak apa, nanti saya update entry ni kasi taruk video ok..lagu ni memang best sangat-sangat.try la korang search kat Youtube..mesti tak menyesal punya..hehe

Lirik Cempaka di Rembulan - Spring

Doa sepiku ini
Dihiasi bunga cempaka
Mengiringi kembara mu

Cinta yag asli
Oh kekasih ku....
Kerinduan bersama masih bermain di jiwa
Engkau tetap ku cintai
Namun rembulan tak mungkin berkembar siang

Di tepi ku kenangan silam
Mengusik-usik naluri ini
Di depan ku hidup yang tanpa mu
Kau kekasih nya pencinta yang abadi...
Oh... Pecinta abadi

Hanya jemari mu telah digantikan
Dingin salju dan air mata
Yang kian lenyap dan terbenam

Kerana syurga yang kita idamkan
Kita terpisah di dalam igauan
Engkau hampiri aku yang tertinggal menantikan
Saat-saat bersama mu....

( Lagu : Toyak - Lirik : Juwie )


Entry terbaru:-

1.Kerja part time mesti pandai bahagi masa kalau tak yang dikejar tak dapat dan yang dikendong berciciran

2.Kenapa pentingnya insurans?dan proses untuk mendapatkan polisinya.

3.Ibu Johan As'ari meninggal dunia

4.Kepentingan insurans.

5.Tone Excel jana pendapatan sampingan.

6.Sepetang bersama blogger 2015 & Yeo's

7.Lirik Mati Hati - Ezad Lazim & RJ

No comments:

Post a Comment