Followers

Friday, 19 June 2015

Giveaway Duit Raya Dari BBL


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

21 comments:

  1. first of all . Wow creative giveaway ni . So goodluck . Salam Ramadhan

    http://syamsiddhuha.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck n salam ramadhan too..:)

      Delete
  2. Assalamualaikum. Semoga berjaya. Jalan2 dr GA yg sama. ;)

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.thanx..semoga berjaya jgk...

      Delete
  3. Salam Ramadhan,
    terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

    Dah update senarai peserta giveaway,
    boleh rujuk entri ini ya
    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.thanx sbb anjurkan giveaway ni..selamat bpuasa..:)

      Delete
  4. Salam Sis, membalas kunjungan :D Gud luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok..tq..selamat berkenalan..:)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. Good luck
    dari segmen yg sama
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa. Good Luck dari segmen yang sama http://travellogdin.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasa..good luck jgk..:)

      Delete
  7. Salam Ramadhan.good luck.blogwalking dari giveaway yg sama..:)

    Eh Saya follow sekali ya :) Salam kenalan juga :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.thanx sbb singgah sini..selamat berpuasa..n good luck jgk ye..:)

      Delete
  8. salam ramadhan..dtg jenguk sini..goodluck ye dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ramadhan..thanx sudi singgah sini..good luck jgk tau..:)

      Delete
  9. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadhan...
    singgah dari segmen sama..:)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    jom join GA by EmasPutih

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html

    GOOD LUCK.. :*

    #done follow :D

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama..Done follow sini..
    http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya..

    BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete