Followers

Saturday, 13 June 2015

Celebrity giveaway 2015 at iDCC shah alam

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

First of all saya nak minta maaf banyak-banyak sebab picture blur sikit. Ok, saya tak nak bebel panjang-panjang just straight away regarding celebrity giveaway yang masih berlansung di iDCC shah alam.


Semalam giveaway dari Dynas Mokhtar da lepas so kita cite pasal yang hari ni jela ye. Pukul 1.00 tengahari ni Top medel, host, dan juga actress Amber Chia will be introducing to you the latest Pensonic products and its functionality. Ada 6 Pensonic hair dryer yang bakal diberikan kat korang yang bertuah. 

Selain tu pada pukul 3.00 petang ni (14 jun 2015) celebrity and master chef Dato' Fazley Yaakob will be demonstrating his special Raya recipes with free food tasting. Dan ada 5 buah Panasonic Personal Blender (with twin tumbler) MX-GM0501 yang juga bakal diberikan kepada korang semua. So, apa tunggu lagi?sapa yang tinggal sekitar area shah alam jom kita terjah!

No comments:

Post a Comment