Followers

Friday, 5 June 2015

Cara untuk mendapatkan CPUV Nuffnang

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dari mula kenal dunia blog ni saya banyak baca tentang cara untuk mendapatkan CPUV Nuffnang. Macam-macam tips yang blogger-blogger otai kongsikan. Tadi pun baru je chit-chat dengan blogger Cik Akak pasal earning Nuffnang ni. Macam-macam tips dan petua Cik Akak ni share dengan saya.

Saya list kan je cara-caranya kat bawah ni ye. Semoga berjaya tambahkan pendapatan dari Nuffnang.

1.Blogwalking untuk tambahkan network dan traffic blog.

2.Update entry sekali seminggu pun dah kira ok. Kalau boleh update post bila waktu puncak.Ramai yang cakap pukul 8.00-10.00 pagi, 12.00-3.00 petang, dan 8.00-10.00 malam. Masa ni lah iklan Nuffnang muncul dekat blog kita.

3.Ping entry untuk share post yang kita tulis.ping dekat pingje,pingometic,babab.net dan macam-macam lagi.

4.Update survey dalam akaun Nuffnang.

5.Tulis entry pasal Nuffnang.

6.Hantar tiket dekat Nuffnang ni.tulis bahasa melayu pun tak apa.

Ok,sampai sini je..babai..

No comments:

Post a Comment