Followers

Thursday, 4 June 2015

Air asam jawa hilangkan sakit tekak

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni saya nak kongsi petua air asam jawa hilangkan sakit tekak. Disebabkan saya tengah demam sebab tu saya tulis entry ni supaya saya amalkan petua ni.


Kali ni saya tak nak tulis panjang-panjang sebab ada benda lain lagi yang lebih penting saya nak share dengan korang semua. 

Biasanya air asam jawa ni saya akan buat sendiri.Jarang beli kat kedai sebab saya ni jenis malas nak pergi kedai. Kalau barang yang habis tu betul-betul penting baru la saya pergi kedai..contohnya topup..hehe..tapi bila kerja part time semula dekat supermarket ni senang la sikit saya nak shopping..tapi sekarang ni nak shopping pun kena fikir banyak kali sebabnya tak tahan nak bayar GST..adoiiii..sabar jela kan..


ok,setakat ni je perkongsian saya hari ni.merapu je kan..hehe..anyway kalau ada yang tengah sakit tekak tu minum la air asam jawa ni tau..insyaallah nanti kurang sikit sakitnya tu..:)

Entry terbaru:-

1.Kerja part time mesti pandai bahagi masa kalau tak yang dikejar tak dapat dan yang dikendong berciciran

2.Kenapa pentingnya insurans?dan proses untuk mendapatkan polisinya.

3.Ibu Johan As'ari meninggal dunia

4.Kepentingan insurans.

5.Tone Excel jana pendapatan sampingan.

6.Sepetang bersama blogger 2015 & Yeo's

7.Lirik Mati Hati - Ezad Lazim & RJ


No comments:

Post a Comment