Thursday, 11 June 2015

1st Giveaway by Murni Alysa

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

1st, giveaway, murni, alysa, shaklee, vitamin c

Hari ni hari Jumaat. Selamat menunaikan solat Jumaat kepada semua lelaki yang beragama Islam.

Tadi sambil-sambil tengok Unique visitor kat Nuffnang tergerak hati nak tengok sapa la Nuffnanger yang sudi jengah ke blog saya yang tak seberapa ni.

blogger, blog, nuffnang, unique, iklan, earning, income, advertisement
Tengah duk usha-usha tu, eh ada kawan baru la. Apa lagi terus la saya terjah ke blog sahabat ni. Sebab tu la terjumpa 1st Giveaway by Murni Alysa ni. FYI, contest ni still berlangsung sampai 15hb Jun 2015. Sempat lagi kalau nak join. Dan hadiahnya pula adalah Vitamin C Shaklee. Hanya 5 orang pemenang akan dipilih oleh random.org.

Kenapa saya join contest ni?sebabnya simple je. Mesti la sebab saya teringin nak cuba produk Shaklee ni sebab ramai kawan-kawan yang bukan setakat guna je produk Shaklee ni tetapi siap jadikan produk ni sebagai sumber pendapatan sampingan lagi. Untuk maklumat lanjut boleh tengok kat SINI.

2 comments:

  1. Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

    Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

    ReplyDelete