Followers

Wednesday, 3 September 2014

10 Days Challenge..tingkatkan teknik menulis..


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hai semua..

          Entry kali ni saya nak tulis tentang 10 Days Challenge. 10 Days Challenge ni khas untuk blogger sebenarnya. Sampai je tempat practical tadi terus check gmail and buka google+ profile sebab nak tengok entry baru dari blogger-blogger yang suka update blog.

          Godek punya godek jumpa lah entry 10 Days Challenge kat blog sallysamsaiman.blogspot.com


challenge, idea, blogger, qiya, saad, kreatif, cabaran, menulis, malaysia

          Benda alah ni sebenarnya nak memudahkan adik-adik ataupun blogger-blogger baru yang berminat untuk terus menulis blog tapi tak ada idea menarik. So, dengan adanya challenge ni boleh la korang semua update blog hari-hari lepas ni kan. Tapi maaf la ye, challenge ni tak ada giveaway sebab ni cuma bertujuan untuk suka-suka sambil memperbanyakkan entry blog dan tigkatkan kreativiti korang dalam bidang penulisan kreatif.

All the best!!!

No comments:

Post a Comment