Followers

Wednesday, 3 September 2014

10 Days Challenge: Day 1 - Pictures


Hai semua..

           Untuk entry 10 Days Challenge Day 1 ni je yang sempat sy siapkan..ni gambar-gambar peribadi saya kalau tak silap dari tahun 1994 sampai la sekarang September 2014. 

            Sepatutnya saya kena siapkan report untuk Latihan Industri ni tapi disebabkan tak ada idea n tengah bosan sangat tu yang edit gambar-gambar ni..hehe..tapi sorry la tak clear sangat sebab saya guna MS Word dan Paint je..Photoshop ke yang canggih-canggih bagai tu memang tak pandai guna..hihi..



        Gambar yang first tu diambil masa umur saya 7 tahun yang pakai baju kurung tu..comot kan??saya memang comot pn..dulu,kini,dan selamanya comot..hehe..seterusnya yang baju oren duduk atas tangga tu masa umur saya 13 tahun kalau tak silap, ni dekat rumah arwah kawan baik saya yang saya sayang sangat-sangat..al-Fatihah untuk arwah.. 

        Seterusnya yang tengah pegang buku tu masa umur saya 15 tahun, gambar ni saya posing dekat dalam asrama..yang lain-lain tu masa tengah study dekat UiTM Jengka Pahang, UiTM Shah Alam, Nusa Camp Taman Negara Pahang, dan dekat rumah sewa n kampung halaman yang tercinta.

       Ok la ye, ni je untuk entry kali ni..Jumpa lagi..bye..

No comments:

Post a Comment